Aurah Ruiz i Jesé Rodriguez

Aurah Ruiz diu prou: El seu fill malalt, en perill per culpa de Jesé Rodríguez

El futbolista canari ha donat positiu en Covid-19 uns dies després de celebrar l'aniversari del seu fill Nyan

La guerra entre Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez continua oberta. Aquest dimecres, la UD Las Palmas, club en el qual milita el futbolista, ha anunciat que ha donat positiu en Covid-19.

El jugador canari es troba en el seu domicili recuperant-se del virus i complint amb el protocol. El positiu va agafar per sorpresa a Jesé i tota la seva família. És més, uns dies abans havia celebrat l'aniversari del seu fill Nyan.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquesta festa, també estava la mare del nen, Aurah Ruiz. La relació entre el futbolista i Aurah ha patit molts alts i baixos en els últims anys, amb ruptures i reconciliacions.


Davant la notícia del positiu, Aurah manifesta que Jesé ha posat en perill la salut del seu fill. De fet, s'ha manifestat a través dels seus stories d'Instagram.

«En el moment en què estem, la situació que tenim amb el nostre fill, és vergonyós que posis en risc la nostra salut i la dels teus fills», lamenta Aurah a Instagram.

Assegura que el «coronavirus segueix, no ets intocable». D'alguna manera, pretén denunciar la situació i deixa en evidència a Jesé.

A més, l'exparella del futbolista assegura que «ho sabies fa dies i no ens vas avisar. Vas parlar amb mi ahir a la nit i no em vas dir res». Així doncs, Aurah s'ha assabentat per terceres persones.

Preocupació pel petit Nyan

L'estat de salut de Nyan preocupa molt als seus pares. El menor pateix baixades de sucre molt severes, el que es coneix com a hipoglucèmies. 

Aurah sempre ha explicat que aquesta situació li preocupa molt. Tal com ha admès en més d'una ocasió, la malaltia resulta més «complexa» del que sembla. No té cura i «viurà sempre amb nosaltres».

El jugador canari tampoc s'ha quedat de braços plegats després de conèixer el seu positiu. Ha volgut defensar-se davant l'allau de crítiques a les xarxes socials. «Aprofito per manifestar que mai exposaria als meus fills i familiars al risc de contraure la malaltia», assenyala.

Considera que resulta «immoral i antitètic les acusacions sobre la meva persona». Adverteix que prendrà accions legals contra «els que utilitzin el meu nom per danyar la meva imatge».

En el comunicat que ha publicat a Twitter reconeix que a partir d'ara «prendré les mesures obligatòries que recomana Sanitat». Tot això amb el propòsit d'aconseguir una «ràpida millora per a la meva salut i la de la meva família».

Explica que, tot i complir amb les normes preventives de seguretat, «ningú està fora de perill d'aquesta pandèmia mundial anomenada Covid-19».

Jesé ha estat en el punt de mira de moltes persones en els últims anys. Després d'un breu pas per equips de primer nivell com el Reial Madrid i el PSG, ara intenta recuperar la seva millor versió a Las Palmas. 

Ara li toca fer quarantena i estar en les millors condicions possibles per a la tornada a la feina amb el seu equip.