Carlos Sobera presentant 'El Debate' de 'La isla de las tentaciones 2'

Revés de Telecinco a Carlos Sobera: «Gens de por»

La cadena pren una dràstica decisió que afecta directament al basc

La graella de Telecinco ha patit un nou moviment significatiu per aconseguir vèncer la guerra aferrissada que manté amb Antena 3. I és que, aquesta última, s'ha posicionat com una clara amenaça per a 'Mediaset' des que 'Pasapalabra' deixés d'emetre's a la cadena de Paolo Vasile i els drets fossin adquirits per 'Atresmedia', on a poc a poc el programa presentat ara per Roberto Leal, ha anat restant audiència a Telecinco, que lluita aferrissadament per tornar a rascar punts i que li tornin l'hegemonia. 

Però, sembla que les estratègies fins ara emprades per la cadena de Fuencarral no estan donant els seus fruits pel fet que Carlos Sobera rebia una notícia sobre la decisió que ha pres 'Mediaset' respecte a un dels seus projectes professionals i que, sens dubte, haurà estat un dur revés per al basc.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

'Mediaset' retira 'El precio justo' dels dilluns

'Mediaset' pretenia remuntar-nos el nostre passat amb la reincorporació del mític programa 'El precio justo'. La seva intenció era competir amb 'Pasapalabra' i tornar a liderar la franja compresa a partir de les 20 hores. Però, malgrat això, el programa presentat per Roberto Leal està recollint grans èxits i avança imparable en el seu ascens com un dels programes més vistos en aquesta franja.

Com a avançament, 'Mediaset' va decidir que els dilluns a les 22:00 hores s'emetés el concurs presentat per Carlos Sobera a Cuatro. Tanmateix, dies després va passar a situar-lo a Telecinco a partir de les 20 hores fent que 'Sálvame' s'escurcés i eliminés 'Sálvame Tomate', una extensió del programa presentat per Jorge Javier Vázquez per omplir el buit que va deixar 'Pasapalabra'.

No obstant això, ara s'ha sabut que 'Mediaset' ha decidit eliminar el programa de la franja nocturna dels dilluns, i és que Leonardo Baltanás, director de producció de 'Mediaset España', així ho ha confirmat a 'Bluper'. En un primer moment es va informar que gravarien vuit entregues, però finalment han estat molt menys: «Només vam gravar tres programes per llançar-lo».

Tot i això, que no s'estengui el pànic, els espectadors que segueixin de manera habitual 'El precio justo' partir de les 20 hores podran seguir gaudint de l'espai, tal com ha informat el director de producció, ja que continuarà a Telecinco en la mateixa franja horària.

L'últim balanç no aporta bons resultats

Des que Telecinco va haver de deixar d'emetre 'Pasapalabra' per decisió d'un jutge, la cadena de Fuencarral no acaba de trobar la manera d'ocupar el buit que va deixar el concurs lingüístic. D'una banda, es va optar per allargar l'emissió de 'Sálvame' i, fins i tot, es va intentar que l'audiència s'enganxés a 'El Tirón', la nova aposta de Telecinco per a Christian Gálvez.

Però res d'això va donar resultat, i 'Pasapalabra' va continuar imparable arribant a situar-se com a líder d'audiència en la seva franja horària. El dany a Telecinco era incalculable, ja que durant anys havien estat liderant la tarda del qual també es beneficiava els informatius de Pedro Piqueras. Per aquest motiu, apostessin per rescatar el mític concurs 'El precio justo'.

Dues setmanes després de la seva estrena, el balanç dels resultats no són bons. Només el dia de la seva estrena va aconseguir collir un alt índex d'audiència, un 13,5% de 'share', però ni amb aquestes va desbancar al seu rival que va aconseguir un 26,3%. Des de llavors, Carlos Sobera no ha pogut superar la xifra de la seva estrena mentre que 'Pasapalabra' sí que ha superat la seva marca.

La poca audiència del nou programa de Sobera arrossega als informatius de Pedro Piqueras en el seu descens, i cada vegada és més habitual que 'El precio justo' comenci més tard, de fet, dimecres passat es va retardar 20 minuts més del qual s'havia anunciat. Amb tot això no seria d'estranyar que 'Mediaset' decideixi eliminar de forma definitiva el concurs i seguir allargant 'Sálvame', ja que això li ha donat millors resultats d'audiència en comparació amb el programa presentat per Carlos Sobera.