Concursants de 'Secret Story'

El 'tongo' a 'Secret Story' que Telecinco ja no va voler ni dissimular

'Secret Story' ha sigut posat en evidència

Des que comencés, 'Secret Story' ha estat envoltat per la polèmica. Primer, pels insults i desqualificacions que s'han intercanviat els concursants. Segon, per l'expulsió de Sofía Cristo després d'arribar a les mans amb Miguel Frigenti.

Ara, però, ha generat controvèrsia per un altre motiu més. En concret, se l'ha acusat de 'tongo', però el més fort és que Telecinco ni s'ha immutat. És a dir, ha donat 'la callada per resposta', i donant la raó als que l'han 'denunciat' públicament.

Exactament han estat dues defensores dels participants les quals han assenyalat al programa. Ens estem referint a Alba Carrillo, filla de Lucía Pariente, i a Sonia, la mare de Sandra Pica.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'origen de l'acusació a 'Secret Story'

Adara va arribar aquesta setmana al 'reality' per jugar un paper clau en la nova prova. La seva figura va ser destacada des del principi, ja que no va dubtar a donar-li el càrrec de cap a Frigenti. Una decisió que va generar polèmica, com ella ja sabia, perquè ell no es porta bé amb la majoria dels seus companys.

Però no només per això, sinó que la madrilenya va portar el 'caos' a la casa. I ho va fer perquè, des del primer moment, va carregar contra alguns participants, com seria el cas de Lucía. Concretament, a aquesta li va dir que tenia «l'interior podrit».

Però això només va ser el començament. Pariente es va veure 'esquitxada' per una broma de la nova integrant a Emmy, a qui va amagar el seu osset de peluix. La mare d'Alba va intentar donar amb aquell i ho va aconseguir, però es va veure atacada i qüestionada, cosa va fer que acabés plorant.

Alba Carrillo carrega contra 'Secret Story'

Després de veure la seva mare patint, Carrillo ha pres la paraula a la gala i ho ha fet per atacar durament el programa. El primer que ha deixat clar és que la concursant «ho està passant malament i em fa mal veure-la així. Prefereixo no dir res, perquè no tinc res de bo a dir».

En aquest punt, és quan ha llançat l'acusació al 'reality': «Em fa mal veure-la així i m'agradaria que també posessin a algú del seu grup. Sí, perquè la posi de cap i li expliqui coses de fora, com els ha passat als altres».

D'aquesta manera, ha deixat clar que assenyalava Adara per haver tingut cert favoritisme amb Miguel. Tot seguit, no ha dubtat a arribar fins i tot a qualificar a aquella com una «mercenària».

No obstant això, Alba no ha estat sola en els seus pensaments. I és que ha rebut el suport d'una altra de les defensores que es trobava en plató. En concret, Sonia, la mare de Sandra Pica, ha dit: «Veig un favoritisme absolut en què hagi pujat Adara».

Un comentari que ha portat al presentador, Jorge Javier Vázquez, a manifestar que aquest era la justificació d'una perdedora. Llavors, no ha dit res més, ja que ha preferit no desmentir el suposat 'tongo'.

Si aquestes dues dones s'han mostrat molt molestes amb la presència d'Adara, més ho han estat després de conèixer una cosa. Exactament, de saber que l'exconcursant de 'GH VIP' s'ha convertit en concursant de ple dret en substitució de Sofía Cristo.

Els espectadors opinen de l'acusació al 'reality'

Com no podia ser d'altra manera, el públic del programa ha opinat del suposat 'tongo denunciat' a través de les xarxes socials, on hi ha comentaris de tota mena.

Els qui no veuen l'esmentat favoritisme en la presència de la madrilenya, han exposat: «Alba està rebentada perquè Adara el va guanyar en 'GH VIP'». I a això han afegit: «Si el favoritisme fos amb la seva mare segur que no es queixaria».

No obstant això, molts espectadors li han donat la raó a la defensora amb diversos missatges com ara aquests: «Ha dit el que tots pensem», «Bravo» o «Telecinco, la cadena 'neutral'».