Tensió entre Matamoros i Sandra Barneda pel seu estat de salut

La periodista considera que el col·laborador de 'Sálvame' no hauria d'haver explicat la seva suposada malaltia fins no tenir un diagnòstic segur

Kiko Matamoros a 'Viva la vida'
Kiko Matamoros es va defensar davant de Sandra Barneda | Telecinco

Kiko Matamoros s'està recuperant de la seva recent operació de bufeta als platós de televisió. Possiblement amb un estat d'ànim gens recomanable pels metges, el col·laborador de 'Sálvame' va acudir el diumenge 25 d'agost al plató de 'Viva la vida', per aclarir les acusacions que la presentadora Sandra Barneda havia dit sobre ell.

Cal recordar que un dia abans, Barneda havia dit que considerava que Matamoros havia exagerat la seva malaltia. De fet, la parella de Nagore Robles havia acusat de «frivolitzar» amb el seu problema de salut.

L'opinió de Barneda sobre la suposada malaltia de Matamoros

En aquest sentit, Matamoros no va dubtar en acudir al plató i donar les explicacions que va creure pertinents. «Que volíeu, que tingués una metàstasi? Aquí et volen mort o a terra. Aquí la felicitat ven molt malament. Aquesta és la puta realitat d'aquest país», recriminava Matamoros. Lluny d'entrar en una baralla de crits, Barneda va dir-li que ella, simplement, considera frívol fer una entrevista en banyador amb la seva parella per anunciar un problema de salut d'aquesta magnitud sense tenir res segur.

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros va voler explicar la seva versió a 'Viva la vida' | Telecinco

 

Per això, la periodista creu que Matamoros no hauria d'haver dit res fins que no hagués tingut un diagnòstic clar de què tenia. Molt al contrari de mostrar cert penediment, Matamoros va continuar dient que: «No vaig exagerar res. Han posat coses a la meva boca que jo no vaig dir. Jo no vaig dir en cap moment que tenia càncer». Sigui com sigui, el cert és que aquesta no és la primera crítica sobre l'entrevista de Matamoros anunciant la seva possible malaltia, ja que cal recordar que la periodista Laura Fa també va acusar-lo d'utilitzar el seu estat de salut per a vendre més.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari