Sandra Barneda amb cara de sorpresa

Tensió a Telecinco: pateix un accident en directe i acaba a l'hospital

Una de les cares de Mediaset va haver de ser traslladada d'urgències i va acabar rebent 21 punts

Dimarts passat un concursant de Secret Story va haver de ser evacuat de la casa de Guadalix. David Colchero va patir un accident que va requerir l'assistència immediata de l'equip mèdic. Un cop atès, el noi va haver de ser portat d'urgències a l'hospital.

Per si no n'hi hagués prou amb la presència de Víctor Sandoval, Tom Brusse i Miriam Saavedra, l'accident de David Colchero augmenta la tensió.

David Colchero pateix un accident dins de Secret Story

Tot va passar davant dels espectadors del programa que va tenir lloc dimarts 15 de març a la nit. En un moment donat, Sandra Barneda va posar en marxa el botó dels secrets i David Colchero va sortir veloç per ser el primer a prémer-lo.

Foto de David Colchero, concursant de 'Secret Story'.
David Colchero pateix un accident en directe. | Mediaset
 

Tal eren les seves ànsies de guanyar que va xocar amb Rafa i David Colchero va acabar a terra. Amb tan mala sort que a la caiguda es va fer un tall a la cama. El concursant va començar a sagnar mentre la resta dels seus companys prosseguien amb la seva carrera per arribar a la galleda.

Amb la cama ferida i amb dificultats per caminar, David Colchero també va arribar amb la resta de participants. Allà, Adrián va anar a socórrer-lo en veure-li la cara pàl·lida i molt nerviós. «No ho miris, ja ho miro jo», li deia mentre revisava la ferida.

Tot seguit, era la presentadora la que prenia la paraula després de tornar al plató. «De seguida veiem què li ha passat a David Colchero», explicava mentre seguia amb el programa i es tallava la connexió amb la casa.

Tot i això, el concurs va transcórrer amb normalitat i els espectadors no van saber-ne res més sobre l'accident de David Colchero. Va ser la seva família la que va tranquil·litzar tothom mitjançant un missatge publicat a Twitter on informava sobre com es trobava. I és que el noi va haver de ser traslladat a l'hospital.

«Ens comenten que David Colchero està bé», comencen dient. «S'ha fet un tall al genoll amb una rajola del pati i el portaran a l'hospital perquè li posin punts», han explicat. «Però que ell es troba genial», insistien.

David Colchero: «Se'm veia l'os»

Després dels fets, tots els habitants de la casa es trobaven expectants i nerviosos per l'estat del seu company. No va ser fins una hora després que David Colchero va tornar a casa de Guadalix i era rebut pels altres participants.

El jove va fer acte de presència amb la cama embenada mentre la resta es posava al seu voltant per ajudar-lo a caminar. Un cop acomodat al sofà, va explicar-los detalladament el que havia passat i com els metges li havien curat.

Foto de Colchero amb la cama embenada i acompanyat pels seus companys.
David Colchero va tornar a Guadalix amb la cama embenada i 21 punts. | Mediaset
 

«M'he fet un tall, dono gràcies que no m'he tallat cap tendó, però se'm veia l'os perquè era un tall profund», explicava. «M'han posat 8 punts per dins i 13 per fora», afegia.

Un total de 21 punts que, de moment, li impedeixen doblegar la cama i fer esforços «fins d'aquí a cinc dies». «D'aquí a cinc dies ja puc flexionar la cama», comentava a tots.

En veure la caiguda, la preocupació dels seguidors de David Colchero es va fer evident a les xarxes, que s'interessaven pel seu estat. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt i en una ferida que no ha estat gaire greu.

La família del jove agraeix tots els missatges de preocupació i d'afecte i afirmen que aviat estarà totalment recuperat. Per part seva, els seus companys de concurs s'han bolcat amb ell i l'ajuden en tot el que necessita mentre es troba en repòs.