Alba Santana

Alba Santana plora en descobrir el que Mila Ximénez va fer abans de morir

Alba Santana encara manté relació amb les amigues de Mila Ximénez i ha descobert la veritat

Alba Santana, filla del tenista Manolo Santana i de la col·laboradora Mila Ximénez, és famosa des del seu naixement, però ella no vol ser coneguda. Entén que els seus pares han estat dos referents professionals per a gran part del públic, però la seva intenció és estar lluny del focus mediàtic.

Viu a Amsterdam amb el seu marit i els seus dos fills i no té interès a gaudir de la vida pública.

Alba Santana gaudia d'una connexió especial amb la seva mare Mila, de fet era la persona que coneixia millor l'estimadíssima tertuliana. Però Ximénez amagava moltes coses, com ara la seva infinita tendresa a l'hora de tractar els seus éssers estimats.

Semblava una dona freda, però els seus amics garanteixen que era una persona força afectuosa i protectora amb el seu entorn.

Fotomuntatge d'Alba Santana i Mila Ximénez.
Alba Santana adora a Mila Ximénez | Canva

Alba ha plorat d'emoció en llegir les paraules que Terelu Campos, una de les grans amigues de Mila, ha escrit al bloc de la revista Lecturas.

La presentadora està triomfant en aquest espai anomenat Lo que nunca conté, ja que ho dedica a reflexionar sobre temes interessants. Recentment ha explicat el que l'exdona de Manolo Santana va fer abans de morir: deixar un record etern.

Mila Ximénez tenia molta confiança amb Terelu Campos i amb María Patiño, però entre elles no hi havia una relació gaire cordial. Tot i això, després de morir totes dues han descobert que tenien en comú una cosa important: l'amor cap a la mare d'Alba.

Les línies que Terelu ha escrit en Lo que nunca conté estan sent força comentades, ja que parlen de Maria en uns termes molt afectuosos.

Fotomuntatge de Terelu Campos i María Patiño
Alba Santana sap que Mila era amiga de Terelu Campos i María Patiño | CatalunyaDiari

«Divendres passat, després de moltíssim temps, ens vam anar a prendre alguna cosa totes dues en acabar el programa. El passat dia 10 es va complir un any des que Mila trepitgés per última vegada el plató de Sálvame, que ara porta el seu nom. Aquest dia el dolor era als nostres cors i totes dues necessitàvem sentir-la a prop, encara que la sentim cada dia», comenta Campos.

Alba Santana, emocionada: «Ens ha tornat a unir»

Alba era plenament conscient que la seva mare era una persona meravellosa i ara està feliç perquè tothom se n'ha adonat.

La trajectòria mediàtica de la tertuliana ha estat força polèmica, però els espectadors sabien que tot era pura aparença. Mila Ximénez era una persona que es feia estimar i abans de marxar es va unir a les seves dues millors amigues.

Santana segueix mantenint relació amb Terelu, per això no seria estrany que s'hi hagués posat en contacte amb ella.

La presentadora de Sálvame Lemon Tea considera que Mila és viva al seu cor, motiu pel qual vol honrar la seva memòria. Ha solucionat els seus problemes amb María Patiño i assegura que Ximénez les ha tornat a unir.

La filla de la col·laboradora travessa un moment delicat perquè s'ha quedat òrfena en qüestió de sis mesos. Però se sent orgullosa de tot allò que ha aconseguit la seva mare i sap que gràcies a Terelu tothom ho sap.

«Ella viu a nosaltres, està amb nosaltres i ens ha tornat a unir», escriu Campos per explicar el que ha fet Ximénez amb ella i amb María Patiño.

Alba Santana té un comportament impecable

Alba no vol formar part del món del cor, però entén que la seva mare va ser un mite dins del negoci. Per aquest motiu, abans de morir la col·laboradora, va ser amable amb tots els periodistes i va explicar què estava passant.

Després de la mort de Mila també ha concedit alguna entrevista, sempre de manera gratuïta, per aclarir els rumors.

Santana s'ha guanyat el respecte de tots els experts al cor. No hi ha ningú que en parli malament perquè el seu comportament sempre ha estat excel·lent. Mila Ximénez sempre va saber que la seva filla era especial i ara tota Espanya ha corroborat aquest plantejament.