Terelu Campos en un plató de Telecinco

Terelu Campos perd els papers en un xiringuito: «Aquesta és la meva taula, fill de p*ta»

Segons un testimoni, Terelu Campos hauria perdut els papers mentre era de vacances

Cada cert temps apareixen testimonis i històries per a no dormir que demostren que Terelu Campos no és la dona dòcil i correcta que ens intenta vendre a la televisió. Actualment no hi ha ningú que dubti de l'èxit i de la professionalitat de la filla de María Teresa Campos, però això no l'eximeix de ser víctima de tant en tant de relats que la deixen pel terra.

Fa un temps, 'Sálvame' va dedicar un seguit de programes a dibuixar la veritable Terelu, convidant excompanys seus de feina i persones disposades a destrossar-la en el terreny personal. Si bé és cert que la col·laboradora i presentadora està acostumada a ser el focus d'atenció per les aparicions que fa als mitjans de comunicació, hi ha alguna cosa que no suporta.

I això és que algú posi en dubte la seva professionalitat i les seves bones pràctiques. No obstant això, en aquesta ocasió els dards no van cap a la seva feina, sinó que tot se centra en un altercat que podria haver succeït en el terreny més personal de Terelu. Divendres passat, 'Sálvame' va començar alertant que els havia arribat un material que la podria deixar molt malament.

Segons ha explicat un dels redactors del programa, un espectador hauria presenciat una situació dantesca que segurament trauria els colors a la col·laboradora de Telecinco. Camps hauria decidit compartir una nit de refrescs i confidències amb un grup d'amics i amb la seva filla, Alejandra Ros, en un xiringuito que acostuma a freqüentar i que li està regalant grans moments estiuencs.

No obstant això, quan va arribar allà va veure que la taula on acostuma a seure ja estava ocupada per altres clients, cosa que va fer que presumptament perdés els papers i es dirigís a un dels ocupants per a dir-li que era la seva taula, acompanyant-lo d'un fort improperi i que certament sorprèn venint d'ella.

Després d'aquesta escena, sembla que Terelu va aconseguir recuperar la seva taula. I el responsable de sala va aconseguir reubicar-la perquè se sentís de la millor manera possible al seu xiringuito de confiança. La resta d'assistents no donaven crèdit al que estava passant i, ni molt menys, que la protagonista fos la filla de María Teresa Campos.

'Sálvame' va voler anar una mica més enllà i van poder parlar amb diverses persones residents a Màlaga, que no parlen precisament bé de la presentadora. Segons es comenta, Terelu és coneguda a la zona per ser una dèspota, arrogant i gens empàtica amb la resta de conveïns.

Terelu Campos es defensa

Un cop coneguda la versió d'aquest testimoni protegit, 'Sálvame' va parlar també amb Terelu Campos i amb l'encarregat del local on va anar la col·laboradora. Terelu va assegurar que havia reservat la taula al migdia, però que l'encarregat es va oblidar d'anotar correctament la reserva. Llavors, quan van arribar al lloc, el responsable va voler solucionar el conflicte.

Per a això, va preguntar als ocupants inicials de la taula si es podien canviar de lloc a canvi de convidar-los a una copa. Un canvi que van acceptar de bon grat i sense cap tipus de conflicte. Sembla, però, que una persona aliena a aquesta història s'ha muntat tota una pel·lícula paral·lela.

I és que va arribar a trucar a la televisió per a armar el rebombori, que finalment va quedar en res gràcies a l'aclariment que va fer la col·laboradora i presentadora. Esperem que Terelu pugui acabar de passar un bon estiu i que ningú més li torni a pertorbar el descans i el bon rotllo que la caracteritza.