David Valldeperas amb la seva mare, Mareta

Dol a 'Sálvame': Mor Mareta, la mare de David Valldeperas

El director del programa ha anunciat la trista notícia al seu compte Instagram

Tot l'entorn de Sálvame es troba molt afectat aquest dissabte després de la trista notícia que ha rebut un dels seus directors, David Valldeperas. Ha estat ell mateix qui ha utilitzat les seves xarxes socials per a comunicar la mort de Mareta, la seva mare, als 91 anys. És un nou revés i dura pèrdua per a ell poques setmanes després de la mort d'una de les seves millors amigues com era Mila Ximénez.

Ha volgut donar a conèixer la mort a través d'una publicació en el seu compte d'Instagram. En ella compartia una emotiva carta de comiat amb un missatge ple d'amor a la dona que li va donar la vida. Però també amb una sèrie de simpàtiques fotografies que mostren el gran afecte que li tenia.

«Aquesta foto representa un dels molts homenatges que em va brindar al llarg de la seva vida. Ens encantava perdre'ns per aquí i parlar de nosaltres. Em va omplir de carícies, atencions, afecte i amor», escriu en la seva publicació el director del programa de Telecinco. En una de les imatges que publicava se li podia veure al costat d'ella i dedicant-li un enorme somriure.

El seu missatge continuava de la següent manera: «Sóc un dels seus tres productes. No sé si molt perfecte, però enormement satisfet de com em va modelar durant anys per ser com sóc». I ho finalitzava amb les següents paraules: «Gràcies Mareta per tot. El món serà diferent a partir d'ara. T'estimo!».

Els missatges de suport a David Valldeperas dels seus companys de Sálvame o el seu ex

Com era previsible, són moltes les persones que el coneixen que no han trigat a donar-li el seu condol i enviar-li un missatge d'ànims. Molts d'ells han estat alguns dels seus propis companys de Sálvame.

Una de les primeres a reaccionar i enviar el seu afecte a David Valldeperas ha estat Carlota Corredera. «El nostre homenatge a la Mareta serà voler-la tota la vida, tota la teva nova vida, estimat David», escrivia en els comentaris la presentadora de Sálvame.

Al condol també s'ha volgut sumar Anabel Pantoja que li deia que «ella estarà sempre amb tu». El reporter Sergi Ferré també li escrivia: «Guapo ho sento molt! Són unes paraules precioses! Tot el meu afecte». O Nando Escribano que li dedicava aquestes paraules: «Molts, MOLTS petons (Molts, molts petons). Serà una nova vida, però ella mai va deixar-te. La veuràs i l'escoltaràs diàriament, per molts anys que passin».

Però sens dubte el missatge més bonic arribava de part del seu ex, Xoan Viqueira. Aquest ha volgut deixar clar que encara que ja no estiguin junts, sempre serà el seu suport per moments com aquest. «La vida et posa davant persones a les quals és impossible oblidar i la Lluiseta és una d'elles. Em sento tremendament afortunat d'haver compartit amb ella i amb una de les seves persones favorites molts moments, per què si hi ha alguna cosa amb el que em quedo d'ella és amb les seves ganes de viure i posar alegria a la vida. T'estimo Mirlet i saps que en totes les teves vides em tindràs al teu costat», comentava Viqueira.

El divertit moment en què van celebrar el 90 aniversari de Mareta

La veritat és que ja l'any passat David Valldeperas ens havia ensenyat la gran relació que tenia amb la seva mare. Va ser amb una divertida imatge de la celebració del seu 90 aniversari.

Aquest dia li dedicava les següents paraules: «Porta viscuts 32.850 dies i diu que li han passat volant. Que té ganes de més. Doncs aquí estaré per acompanyar-la i seguir aprenent de la seva magnífica forma de viure la vida».