Kiko Rivera con los brazos cruzados, americana y camisa y con fondo azul oscuro

El dard de Kiko Rivera a la seva cosina Isabel: «Recorda-ho»

Kiko Rivera no ha dubtat a carregar contra la seva cosina

Des de l'inici de la «guerra» amb la seva mare, Kiko Rivera ha perdut tota relació amb ella i el seu oncle, Agustín Pantoja. Però també s'ha distanciat de la seva cosina, Anabel Pantoja, a la qual, fins fa poc, considerava una germana.

El fet que ella no volgués saber la seva versió i estés amb Isabel els ha distanciat. Ell li ha deixat clar què pensa. Ho ha fet després de l'emissió del seu documental. 

Kiko Rivera no es perd el documental d'Anabel Pantoja

Com tantes persones al nostre país, el fill d'Isabel Pantoja no va voler perdre's l'especial de la seva cosina s'ha emès a Sálvame. Anabel, al desnudo va ser el títol de la producció que ha mostrat com ha passat a ser tot un fenomen a xarxes socials. Sembla que només amb el seu compte d'Instagram guanya més de 20.000 euros al mes.

En aquests moments, la sevillana compta amb més d'1,5 milions de seguidors. Són els que han fet d'ella una veritable influencer. Aquesta ha estat un dels temes principals del documental. 

Kiko Rivera carrega contra la seva cosina

Per bé o malament, ningú ha quedat indiferent després de veure l'especial de la jove. Tampoc el seu cosí. 

Ell també és molt actiu a xarxes i, en més d'una ocasió, les ha utilitzat per llançar indirectes a la seva mare. Ara aquests missatges contundets les ha dirigit cap a Anabel.

Així, després de veure el documental, li ha penjat un text especialment per ella. «Posa els peus a terra. Has de recordar i saber qui ets».

«Alguns ho obliden fàcilment. Es humil, ara i sempre. Mantingues les amistats de sempre».

A més, ha afegit: «Quan estàs a dalt, tothom s'apropa més del compte i la majoria comet l'error d'oblidar-se dels de sempre. I, recorda-ho, sempre, torres més altes han caigut. Reflexió del dia». 

Unes paraules que ha conclòs dient: «Us estimo molt, família. El vostre Kiko sempre i sempre sent Kiko allà on vagi. Tu pots dir el mateix?».

Captura de el text de Kiko Rivera en el seu story d'Instagram
Kiko Rivera ha penjat diversos missatges contundents cap a la seva cosina | xarxes socials
 

Vaja, que Rivera ha necessitat molt poques paraules per dirigir-se a la seva cosina. L'acusa d'anar de «crescuda», de considerar-se una estrella i també d'haver canviat per aquest motiu. I no només això, també l'aconsella que vagi amb compte amb les noves amistats que està fent perquè potser només la busquen per l'interès.

És més, fins i tot l'adverteix que per molt bé que li vagi ara, ràpidament l'interès mediàtic que té pot caure en picat.

Per molts, aquestes paraules han estat un veritable cop per Anabel. No obstant això, també li ha donat recomanacions sobre qüestions que ell mateix ha viscut. Ens estem referint a la pèrdua de popularitat o al fet de tenir persones al costat que realment no són veritables amics.

La col·laboradora de Sálvame, de moment, ha volgut obviar el que s'ha dit. Ha preferit «no entrar a la discussió» i seguir amb la seva vida.

D'aquí que aquests dies ha tornat a compartir amb els seus seguidors imatges de la seva vida «a tot drap». Ha presumit, en concret, d'un viatge amb la seva parella, Omar Sánchez, a Eivissa. Allà s'allotja en un hotel de luxe i ha assistit a més d'una festa en vaixell.