Collage de Rocío Flores y Belén Esteban

Belén Esteban trenca definitivament amb Rocío Flores amb un acomiadament fulminant

Belén Esteban ja no seguirà treballant amb Agustín Etienne perquè vol distanciar-se de Rocío Flores

Belén Esteban sempre ha tingut un caràcter molt fort, però també sap posar-se a la pell dels altres quan és necessari. Així va ser amb Rocío Flores, filla d'Antonio David, a qui va donar un cop de mà quan la jove va començar a treballar a televisió durant una etapa complicada. 

L'estrella de Telecinco considerava que la nova col·laboradora també tenia dret a viure del món de l'espectacle, així que va intentar ajudar-la en tot el que va poder. Totes dues compartien el mateix representant: Agustín Etienne, qui va començar a treballar amb l'ex de Jesulín després de la seva ruptura amb Toño Sanchís.

Ara, Rocío Flores s'ha convertit en el personatge més cotitzat de la petita pantalla, de manera que tots els mànagers van darrere d'ella. Tanmateix, Esteban sempre ha estat acostumada a ser el centre d'atenció i sembla que compartir protagonisme no li agrada. 

Rociíto ha demostrat que la seva filla li ha arruïnat la vida, fins i tot va ser condemnada per maltractaments continuats. La tertuliana de Sálvame es penedeix d'haver defensat una presumpta agressora i no vol saber res de la relació que els va unir.

Belén Esteban ha decidit fer un pas al costat i ha acomiadat Agustín Etienne per no tenir cap vincle amb el supòsit pocapena de la seva nova millor amiga. La jove continuarà treballant amb el representant, ja que és una de les famoses amb més potencial del moment.

Fa molt temps que Rocío Flores no té relació amb la princesa del poble perquè ha carregat durament contra Antonio David. Tot apunta que estem davant del final d'una aliança que al seu dia va fer tremolar els fonaments de Telecinco.

Rociíto va patir en veure com una persona amb tant de pes donava veu a la seva filla i recordava els problemes que posteriorment ha explicat al documental. Els arguments de la nova reina del feminisme van convèncer la tertuliana, que no va trigar a canviar de bàndol.

Rocío Flores, més sola que mai per culpa de Belén Esteban

Agustín Etienne ha de bregar per tirar endavant una situació força delicada, ja que el seu personatge estrella està travessant una crisi mediàtica important. La neta de la «chipionera» cada vegada té menys suport a la televisió, cosa que ha empitjorat després d'enemistar-se amb Esteban.

Belén se sent enganyada per Antonio David i ho ha pagat amb la seva filla, que no hi té res a veure.

Considera que l'exguàrdia civil ha mentit en relació amb l'agressió que va canviar la vida de Rociíto per sempre.

La petita Flores va assegurar que mai havia agredit la seva mare i va intentar convèncer la col·laboradora de Sálvame que tot era mentida. El documental ha demostrat que la influencer sí va protagonitzar un escàndol violent, així que molta gent no en vol saber res.

Agustín Etienne ha perdut una de les grans famoses de la seva cartera de clients per estar vinculat a la filla d'Antonio David. L'ex de Jesulín de Ubrique no vol seguir treballant amb el representant perquè no vol estar relacionada amb la jove.

El periodista Saül Ortiz ha informat d'aquest succés al diari ABC. Seguint la seva informació, la tertuliana ja fa un temps que s'autogestiona les col·laboracions, perquè no té l'ajuda del seu mànager.

La col·laboradora preferida d'Ana Rosa Quintana s'ha quedat sola, tot i que seguirà tenint el suport del seu amic Agustín. Són pocs els rostres de Telecinco que estan d'acord amb el seu comportament, però ningú pot negar que és el personatge estrella de l'any.

Rocío s'ha convertit en una persona amb un poder mediàtic envejable, motiu pel qual podria haver-se distanciat d'Esteban. La princesa del poble sempre ha estat l'estrella de la televisió i existeix la possibilitat que no admeti compartir el seu tron amb ningú.