Les infantes Elena i Cristina parlant

Les germanes, unides: La infanta Elena se'n va de vacances amb Cristina i Urdangarin

Elena i Cristina, més unides que mai, decideixen anar-se'n de vacances juntes

La infanta Elena ha decidit passar les vacances amb la seva germana Cristina i marit d'aquesta, Iñaki Urdangarin. Les dues es mostren més unides que mai.

Les germanes sempre han mostrat una connexió especial entre elles. Des del sonat cas Nóos, Elena s'ha convertit en el pilar fonamental per a Cristina, ja que ha estat qui més suport li ha donat des que el seu marit va entrar a la presó.

Cada any, la filla gran dels reis emèrits passa uns dies a Bidart amb la seva germana i la seva família. Enguany repeteix vacances, però sense cap mena de dubte aquesta vegada té un component addicional i molt especial per a la família.

Cristina i Elena, unides i de vacances per un esdeveniment feliç

La família Urdangarin sempre passa la temporada estival a la localitat francesa de Bidart. Des que el marit de la infanta va entrar a presó, durant uns anys no hi ha acudit.

Aquest any ja és lliure i ha decidit acompanyar la seva família i gaudir amb ells com feia temps que no feia. En aquesta ocasió especial la infanta Elena no ha volgut perdre's la celebració i ha anat amb ells a la costa francesa.

Després de visitar el seu pare als Emirats, va agafar un avió que la va portar directa a reunir-se amb la seva germana. Aquesta vegada ho ha fet sola, ja que els seus fills estan gaudint de les vacances en solitari.

Aquesta mateixa setmana, la família Urdangarin de Borbó han estat fotografiats a la platja d'aquesta localitat. A les imatges s'hi poden veure les cunyades, la germana, els nebots i la família de Cristina.

A totes dues germanes se les veu molt tranquil·les i gaudint del bon temps. Per la seva banda, Iñaki, es mostra alerta pels mitjans i per la possibilitat que li facin fotografies, cosa que no vol.

Elena i Cristina estan relaxades i felices d'estar juntes. Les dues anaven vestides amb uns pantalons curts i un barret que feia difícil diferenciar-les.

L'escena que retraten les imatges és l'habitual en ells durant aquests dies de descans. Solen baixar a la platja amb cadires, tot i que en aquesta ocasió s'han decantat per les tovalloles. Crida l'atenció aquest fet, ja que és una platja per a fer surf i el vent és insuportable per estar estirat a la sorra.

Pot ser que les germanes del rei estiguin acostumades a les condicions climàtiques de la zona, ja que fa molts anys que hi van. Possiblement, les característiques de la platja on solen anar, que és ideal per a nens, sigui el motiu pel qual hi van cada any.

Les infantes, unides per la tragèdia

Des que el marit de Cristina va entrar a la presó i el rei emèrit se'n va anar a Abu Dhabi, les germanes s'han unit més que mai. A més, el distanciament amb el seu germà, Felip, ha accentuat més aquesta connexió i les tibantors dins la família reial han augmentat.

Elena sempre s'ha mostrat molt unida a la família política de la seva germana, amb qui té una relació excepcional. Són el seu gran suport des que el seu pare va marxar, ja que l'ex de Marichalar no porta gens bé la distància que els separa.

Cal recordar que la primogènita i el rei Joan Carles sempre han tingut una relació molt especial. Aquesta s'ha fet latent en els moments que apareixien junts i mostrant una gran complicitat entre tots dos.

Aquest estiu, les germanes segurament viatjaran a Mallorca amb seguretat per a gaudir de la costa balear. Hi aniran quan ja no hi siguin la resta de la família, ja que sempre eviten trobar-se o compartir moments junts.

La unió entre les germanes cada dia és més forta i es consolida després de cada garrotada que reben. Només queda desitjar-los bon estiu i que aprofitin el temps juntes.