María Teresa Campos recollint un premi Ondas el 2019

Preocupació per la trucada de María Teresa Campos a 'Sálvame': «Porto dies plorosa»

María Teresa Campos està trisa i ara mateix Kiko Hernández és un dels seus grans suports

María Teresa Campos fa mesos que no surt a la televisió i ahir va reaparèixer a 'Sálvame' mitjançant una trucada en directe. La veterana presentadora no guanya per a disgustos, i quan semblava que havia superat la ruptura amb l'humorista Bigote Arrocet, va rebre una nova garrotada en el terreny professional. Telecinco li va muntar un nou programa d'entrevistes a bord d'un camió, però aquest només va tenir un lliurament, tot i que li havien promès que n'hi hauria més.

Aquestes noves entregues mai més han arribat i la periodista és a casa totalment desconsolada. Així doncs, ahir va trucar a 'Sálvame' per a parlar amb el seu amic Kiko Hernández, i que l'altre dia va dinar a casa seva amb ella i les seves filles. La trucada de la periodista va preocupar molt els presents, ja que va dir que fa dies que plora molt i que la visita de Kiko li va anar molt bé.

Laura Fa va afirmar que el fet que Maria Teresa truqués al programa deixa entreveure que no està bé. No obstant això, Kiko Hernández va voler desmentir que Campos estigui malament i que se senti sola, ja que va afirmar que està acompanyada a tota hora de gent que l'estima.

Però això no vol dir que la presentadora no pugui estar trista i sentir-se malament en l'actualitat. De fet, Terelu Campos fa uns dies va confirmar a 'Viva la vida' que la seva mare havia demanat tornar a la feina molt abans del que estava previst inicialment. Segons sembla, María Teresa no se sentia gens còmoda al lloc on va passar les vacances, Málaga, el mateix on va cada estiu.

La presentadora volia tornar a casa per a recuperar la rutina, que, pel que sembla, li va molt bé. A la trucada d'ahir a la tarda a 'Sálvame', Campos va afirmar que a casa s'avorreix molt  i que vol fer coses noves. Uns projectes que es veu que estan portant la mestra de periodistes a enfonsar-se en el terreny personal.

Kiko Hernández va voler ajudar la seva amiga i la va defensar afirmant que és una gran periodista i que està molt assabentada de l'actualitat. A més, ha dit que domina l'internet i les xarxes socials amb una tècnica única i totalment envejable.

Certament, aquests elogis en públic per a defensar la professionalitat de la periodista són totalment innecessaris. I a més, acaben restant credibilitat a la seva feina, ja que aquesta es demostra amb la quantitat de formats que ha presentat i dirigit, no dient que està assabentada de tot i que sap utilitzar l'internet amb facilitat.

María Teresa Campos i les seves filles

Tenir Kiko Hernández com a amic sempre porta polèmica. I és que mentre que María Teresa Campos gaudeix d'esmorzars amb el col·laborador, Terelu Campos i Alejandra Rubio tenen oberta una guerra amb ell que està tenint conseqüències irreparables.

Alejandra assegura que si la seva àvia sabés tot el que ha dit Kiko sobre ella, no el convidaria a dinar a casa, perquè el primer és la família. Avui, però, la mateixa Campos ha afirmat que l'amistat amb el col·laborador és forta i que està per sobre de tot això.

A més, el tertulià ha volgut recalcar que María Teresa veu tot el que passa a la televisió, donant a entendre que sap perfectament el que ha dit d'Alejandra i Terelu. Unes acusacions que, segons sembla, tant li fan, ja que per a ella és més important l'amistat que té amb Kiko.