Anabel Pantoja banyant-se al mar

Anabel Pantoja, 'la Kardashian espanyola' que s'ha deixat una fortuna en retocs

Anabel Pantoja hauria invertit ni més ni menys de 40.000 euros en remodelar el seu aspecte físic

Anabel Pantoja travessa el seu millor moment professional, ja que al seu èxit televisiu se suma el que reuneix a les xarxes socials. En Instagram compta ja amb més d'un milió i mig de seguidors, de manera que no pot anar-li millor com 'influencer'.

A més, la cosina de Kiko Rivera presumeix d'una imatge completament renovada que no li ha sortit gens barata. Segons s'ha detallat en el seu recent documental, ha desemborsat ni més ni menys que uns 40.000 euros en retocs estètics.

De fet, hi ha qui ja l'anomena com 'la Kardashian espanyola'. I tot perquè per «ser la familiar d'algú ha muntat un imperi al voltant de la televisió». No obstant això, ella ha sabut diversificar les seves fonts d'ingressos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El tema de la seva aparença és cosa a part. I és que al llarg d'aquests deu anys que porta a la televisió, hem vist un canvi espectacular en el seu aspecte físic.

Resumint, la neboda d'Isabel Pantoja «s'ha posat Botox, s'ha fet un rejoveniment facial, s'ha posat ortodòncia i augment de llavis». A més, «també s'ha sotmès a una liposucció i a una lipoescultura integral». Una cosa, a la qual pot afegir-se una marcació abdominal.

D'altra banda, «s'ha posat un anell gàstric, s'ha fet una mamoplàstia (augment de pit) i una mastopèxia (elevació de pit)». De fet, recentment la mateixa Anabel confessava que gairebé mor dessagnada després de sotmetre's a una arriscada liposucció.

I és que amb aquesta operació ha aconseguit redefinir les seves corbes. Així doncs, ara presumeix d'una renovada i sexy figura que ha aconseguit també gràcies a una bona alimentació i practicar molt exercici.

La Pantojita de Canàries, acostumada a menjar tot el que li venia de gust i sense mesurar les calories, ha hagut de canviar els seus mals hàbits per complet.

En total són més de 40.000 euros invertits en el seu cos. Tot i que ja fa uns mesos el programa 'Viva la vida' deixava al descobert la gran quantitat de retocs als quals s'ha sotmès aquests darrers anys.

La dinerada que s'ha deixat Anabel Pantoja per millorar el seu aspecte

El doctor José Manuel Gómez Villar va posar de manifest una per una les seves diverses intervencions. A part del Botox, la col·laboradora de 'Sálvame' hauria estilitzat la seva cara amb àcid hialurònic. I també ha optat per hidratar els llavis per augmentar el seu volum i ressaltar.

D'altra banda, «ha volgut corregir les seves imperfeccions amb vitamines i una rinomodelació per elevar la punta i corregir la desviació que patia a l'envà nasal». En total, i fent el càlcul, són 3.000 euros els que ha invertit a la cara.

I gràcies al seu dentista de confiança, llueix un impecable i preciós somriure que li hauria costat uns 5.000 euros. Però, la veritable inversió es troba en el seu cos, res més que 23.000 euros que sumen les seves dues liposuccions i la banda gàstrica.

Per acabar, la mamoplàstia i implantació de pròtesis per a donar-li forma al pit en la qual hauria invertit gairebé 10.000 euros. De fet, els experts arriben a témer fins i tot possibles trastorns somatomorfs.

Aquests apareixen quan «una persona comença a recórrer a la cirurgia i sentir-se bé, pot tornar-hi una vegada i una altra». És a dir, que si Anabel no comença a tenir una autoestima sana, és probable que es converteixi en carn de canó de quiròfan constant.

Una cosa de la qual la neboda d'Isabel Pantoja és molt conscient, ja que ha d'aprendre a estimar-se molt més a si mateixa. «He de donar-li les gràcies al programa perquè a mi això em serveix per bé», reconeixia després de l'emissió d''Anabel, al desnudo'.

«Encara que em diguin algunes coses dolentes, em serveixen per millorar. Crec que la psicòloga ha donat en totes les claus. Per a mi això és una feina, però és un més, jo tinc el meu objectiu posat en altres coses fora per quan això s'acabi», confessava.