Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández provoca una crisi d'ansietat a una companya de 'Sálvame' en directe

Kiko Hernández s'ha sobrepassat amb una companya de feina mentre exercia de presentador a 'Sálvame'

Ahir a la tarda, Kiko Hernández va fer de presentador a 'Sálvame', molt en desgrat d'alguns dels seus companys de feina. Les principals damnificades van ser les Mellis, Bibi i Raquel, que són dos dels últims fitxatges del programa i la veritat és que no han tingut un aterratge gens fàcil.

Al programa d'ahir, les col·laboradores es queixaven constantment de no poder parlar i que els seus companys no els deixessin espai per a colar les seves opinions. A més, han assenyalat que la tarda era especialment complicada perquè el presentador era Kiko Hernández, un dels principals enemics de Bibi i Raquel. Totes dues es van queixar en diverses ocasions, fins que Kiko es va cansar i els va llançar una advertència important.

Kiko els va dir que si tenien queixes sobre els torns de paraula que s'aixequessin i que anessin a parlar amb el director del programa. A més, va afegir que no els donaria pas si el que anaven a dir era qualsevol ximpleria.

Això va causar una reacció desmesurada en Raquel, una de les Mellis, que no va saber encaixar els cops del presentador. Es va descordar el vestit i se'n va anar plorant i sense poder pràcticament respirar cap als lavabos de Telecinco. Allà va haver de ser atesa per la seva germana Bibi i també pel mateix Kiko Hernández.

Li van posar aigua al clatell i li van fer aire perquè restablís les constants vitals. L'ensurt no l'hi treu ningú, però la veritat és que es va recuperar ràpid per a seguir responent als atacs del seu company i rival. Raquel va dir a Kiko que és molt difícil fer-se un lloc al programa perquè tots els col·laboradors tenen molt de nivell.

I que a vegades, quan els deixen parlar ja està tot dit perquè abans ja han parlat la resta de tertulians. A més, també van assegurar que el mateix Kiko tampoc els ho posa gens fàcil exercint tanta pressió sobre elles, aprofitant fins a l'últim moment per deixar-les en ridícul i desprestigiar la feina de les germanes.

Per la seva banda, Hernández es va defensar dient que els donava l'oportunitat d'opinar sobre tots els temes plantejats per a la tarda. No obstant això, les cantants van tornar a flaquejar i no van ser capaces d'aportar res de nou, tot i haver afirmat que podien aportar coses sobre Isabel Pantoja.

 

Les Mellis van a deshora

Kiko Hernández no va deixar que opinessin sobre Isabel Pantoja perquè ahir la cantant no era a l'escaleta. Les Mellis finalment van tornar a plató, dient que Kiko és tan bo en pantalla que a vegades això els dificulta molt la feina i es fan molt petites al costat seu.

També van demanar compassió a la resta de companys. Els van demanar que les respectin i que els deixin guanyar-se la cadira. I és que ja fa tres mesos que exerceixen com a col·laboradores al programa i la veritat és que pràcticament no es percep la seva presència, ja que s limiten a aportar comentaris mínims i sense gaire importància.

És important recordar que tots els col·laboradors van renovant el contractes amb el programa i que si passats els primers mesos no funcionen, el programa es guarda el dret de no renovar-los. Segurament la pressió de les Mellis va augmentant a mesura que passen les setmanes i veuen més a prop la seva possible renovació.

El mes de setembre és molt important, ja que és quan la productora acostuma a decidir amb quins col·laboradors volen comptar en el nou curs.