Antonio David Flores i Olga Moreno al carrer

L'operació judicial contra Antonio David ja està llesta: «hi ha proves suficients»

Antonio David ja ctremola davant el trist futur judicial que l'espera

Antonio David és possible que s'estigui preparant per a afrontar un futur judicial molt negre de la mà de la seva ex, Rocío Carrasco.

Recordem que ella ja va advertir a la seva docusèrie que tenia pensat fer tot el que estigués al seu abast per a reobrir el cas per maltractament psicològic del qual Antonio David suposadament va ser absolt.

Al seu físic i emocional que li havia causat el pare dels seus fills. Principalment, perquè es va negar a acudir a cap metge especialista que així ho acredités.

Segons ella, «no volia donar-li més armes amb les quals em pogués atacar», tot i que això finalment li va acabar jugant en contra. Així, Antonio David presumia victoriós de la seva 'innocència', encara que per a Carrasco només es tracta d'un sobreseïment provisional del cas per falta de proves.

«Aquest senyor no ha estat absolt, perquè per ser absolt t'han d'haver jutjat, i a ell no l'han jutjat. Ningú ha absolt ningú», aclaria.

Gràcies a l'emissió de la docusèrie, Carrasco confia haver pogut reunir prou proves com per a reobrir el cas. I és que ha reunit testimonis de molta gent que va presenciar el maltractament a què l'exguàrdia civil la sotmetia.

«Presentarem la reobertura, amb testimonis nous que no vaig narrar al seu dia i que pensava que ja no valien pel temps que havia passat», assegurava.

Sobretot durant el seu segon embaràs, quan Rociíto assenyala que Antonio David va estar a punt de tirar-la per la finestra a Chipiona.

La por més gran d'Antonio David Flores és a punt de fer-se realitat

Ha estat Montse Suárez, advocada present a plató durant l'emissió dels capítols de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', qui ha confirmat els propers passos de Carrasco.

«Em consta que l'advocat de Rocío Carrasco ha recaptat proves per a aconseguir una reobertura de la causa», assegura en una entrevista a la revista 'Lecturas'.

«El cas de Rocío, sense ser diferent dels altres, és exemplaritzant per ser conegut", explica a la revista. «I estic convençuda que a través de la justícia es poden canviar hàbits masclistes en aquest món».

A més, sembla que la filla de 'la més gran' compta amb el suport de nombroses associacions com MAMI (associació de víctimes de violència vicària), que reuneix els testimonis de moltes altres mares.

I, tot i que hi ha hagut qui s'ha atrevit a assegurar que Carrasco no havia mogut fitxa judicialment, això no és veritat. La dona de Fidel Albiac ja ha pres mesures i pensa complir la seva paraula, per ella i per totes les dones que lamentablement es troben en la mateixa situació.

«Fins on jo sé no hi ha hagut cap moviment per part seva. No s'han presentat denúncies o testimonis per a la possible reobertura del cas. Aquesta dona vol obrir molts casos, però el que és mediàtic no té res a veure amb el que és judicial», s'atrevia a afirmar Luis Salas, cap de premsa del Tribunal Superior.

Del que no hi ha dubte és que el relat de la mare de Rocío i David Flores és punyent. «A part de tenir-me així durant aquests 17 anys, ha posat en contra meva els meus fills, ha portat la meva filla a donar-me una pallissa».

«No em deixa viure, no consent que visqui. Cada vegada que aquest senyor surt a una portada i llegeixo el que diu, me n'he d'anar corrents al psiquiatre perquè m'augmenti la medicació», lamentava.

«Aquest senyor ha fet que els meus fills m'odiïn. M'ha privat de l'amor, de l'afecte, de la confiança dels meus fills. Ho ha fet en privat i públicament», va dir Rociíto.