Doña Sofía junto a sus nietas Leonor y Sofía a la salida de un restaurante en Palma de Mallorca, en 7 de agosto de 2021

Filtren l'engany de l'última foto de la Família Reial: «Ni un trist petó en públic»

La Família Reial té les seves tècniques per oferir al públic tot allò que volen que vegin

La Família Reial cuida molt la imatge que vol transmetre als ciutadants mitjançant les fotografies. Recentment, s'han filtrat les tècniques que utilitzen per fer-ho possible. 

Es tracta d'una família que sempre ha gaudit d'una immunitat aclaparadora en els mitjans de comunicació. Des de fa uns anys, l'apreci del públic ha anat desapareixent i s'han convertit en l'objectiu de la premsa. 

Els escàndols constants dels membres familiars han provocat una gran quantitat de crítiques. Moltes veus s'han alçat en contra de la Corona per demanar la seva abolició si no es comporten de manera més adequada. 

Des dels actes desenfrenats del net més conflictiu fins al conegut Cas Nóss, tots els seus integrants han generat moments vergonyosos impropis de la seva categoria.

La Família Reial, una mala relació evident

Com era d'esperar, la relació entre l'actual Família Reial i els reis emèrits no travessa el seu millor moment. Fa un temps es van filtrar les declaracions de la reina Sofia en què afirma que li era impossible veure les seves netes tot i viure a prop. 

La mala relació va quedar més que demostrada durant la sortida de la missa de Resurrecció a la Catedral de Palma de Mallorca. Sofia volia fotografiar-se amb les seves netes, però la reina Letícia s'hi va negar posant-se davant de les càmeres.

L'escena es va intensificar i va generar una gran polèmica pels actes que es van produir a continuació. La reina emèrita va rebre un cop amb la mà per part d'una de les seves netes, deixant en evidència una escena força negativa.

En aquell moment, l'objctiu era demostrar que els rumors sobre la mala relació familiar eren mentida, però no ho han aconseguit del tot. Des d'aleshores, tots els esforços per apararentar ser una família unida han estat en va. 

La Família Reial i l'engany en les seves fotografies

La naturalitat no és un dels seus forts. De fe, en nombroses ocasions han demostrat que tots i cadascun dels seus moviments estan estudiats a la perfecció. Això s'evidencia clarament en les fotografies en què apareixen units.

Aquestes imatges, lluny de destacar per l'escena que retraten, es caracteritzen per l'evident farsa que amaguen. En l'última fotografia s'aprecia la reina Sofia i la princesa Elionor agafades de la mà en un restaurant de Mallorca.

L'escena sembla idíl·lica, però es troba molt lluny de la realitat. La periodista especialitzada en el tema, Pilar Eyre, revela el missatge i el contingut que la imatge amaga. 

Al seu blog de 'Lecturas' s'ha mostrat molt sorpresa per l'escena. Afirma que «no se les veu mai juntes i tenen molt poc tracte». Qüestiona el poc sentit que té l'escena si la relació entre elles és gairebé inexistent.

Ha arribat a afirmar que, si al llarg de l'any no es veuen ni tenen tracte proper, no troba coherent el fet de sortir d'un restaurant agafades de la mà. 

La periodista no és l'única sorpresa. Fonts properes afirmen que les filles de la reina Sofia es queden perplexes cada vegada que veuen una fotografia similar. «Mira la mare, si a nosaltres mai ens ha fet un simple petó en public!», han comentat Cristina i Helena en alguna ocasió. 

La reina emèrita mai ha destacat per ser especialment afectuosa, i aquestes imatges deixen en evidència les mentides que amaguen al darrere. Les seves tècniques han estat descobertes i la veracitat de les imatges es torna a posar en el punt de mira.

A hora d'ara, les imatges només evidencien una cosa: la Família Reial vol pretendre contínuament mostrar una família unida i natural. Això només accentua la polèmica i els rumors augmenten en els mitjans nacionals. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.