Cristina y Victoria Iglesias

La desconeguda vida de les filles de Julio Iglesias: les fotos que ho confirmen

Les filles bessones de Julio Iglesias porten un estil de vida luxós en el seu dia a dia

Julio Iglesias té vuit fills reconeguts legalment. Tres amb Isabel Preysler: Enrique, Julio José i Chabeli; i cinc amb Miranda Rijnsburger: Miguel, Rodrigo, Guillermo i les bessones Victoria i Cristina.

Precisament són les dues últimes filles, que ara tenen 20 anys, el motiu pel qual el cantant torna a estar en boca de tots. De fet, recentment hem pogut veure com gaudeixen d'una vida desconeguda i plena de luxes.

El dia a dia de Victoria i Cristina, les filles de Julio Iglesias

Victoria i Cristina Iglesias són joves modernes. Fan un ús constant de les xarxes socials, on comparteixen publicacions diàries com totes les influencers. Aquesta singularitat és el que ens ha permès saber quin estil de vida porten. 

El programa 'Viva la vida' ha investigat els comptes d'Instagram de les dues per saber què fan durant l'estiu. Així és com s'ha descobert que estan passant les vacances a Màlaga amb la seva mare i els seus germans Miguel i Guillermo. Tots junts, i també les seves mascotes, hi han arribat en un avió privat.

Com cada estiu, viuen a la finca que l'artista té a la localitat d'Ojén, situada a la Costa del Sol. S'anomena 'Las cuatro lunas', tot un luxe. De fet, compta amb tres piscines i dos heliports, a més de diverses àrees de descans i esbarjo. 

Allà, les noies es dediquen a prendre el sol i a descansar. Es pot veure clarament en algunes imatges que han compartit a xarxes. Hi apareixen prenent el sol, banyant-se i, fins i tot, fent la migdiada a les hamaques del jardí. 

Però això no és tot. Les bessones són grans aficionades a l'equitació i durant l'estiu també en fan.

Han penjat imatges passejant a cavall pels voltants de la finca familiar en companyia d'un dels treballadors. Una passejada que dura aproximadament mitja hora i mitjançant la qual han descobert els encants de la finca. 

Si poden gaudir d'aquesta afició és perquè la finca també compta amb un estable i diversos cavalls. 

En poques paraules, la residència estiuenca de la família és tot un luxe i no hi falta res. Els Iglesias hi viuen envoltats d'ostentació, d'allò més bé. El programa de Telecinco ha qualificat la finca com un «paradís envoltat d'un terreny de 450 hectàrees». 

Això sí, fa poc s'ha revelat que el pare d'Enrique Iglesias l'ha posat en venda per 145 milions d'euros. A hores d'ara encara no té comprador. 

Més detalls de la vida de les bessones de Julio Iglesias

A 'Viva la vida' s'han donat més detalls de l'estada de les bessones a casa nostra. Així, sembla que també estan aprofitant per fer activitats a l'aire lliure i d'aventura.

De fet, han publicat algunes imatges on apareixen de ruta en quad amb el seu germà Miguel. El jove és un gran apassionat del motocròs, com també mostra de forma contínua a Instagram.

De moment, qui no apareix a la mansió és el mateix Julio Iglesias. S'espera que hi vagi en pocs dies, fet que està mostrant molta expectació. El públic té ganes de saber com està, ja que ha viscut un any complicat a causa de certs problemes de salut.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.