Terelu Campos caminant pel carrer amb mascareta

Terelu, diana de totes les crítiques per la seva última nit boja: «Quin exemple!»

Terelu Campos està gaudint d'unes vacances molt polèmiques

Terelu Campos participa a 'Ven a cenar conmigo', un dels programes més divertits de la graella de Mediaset. No obstant això, el públic no ha reparat en la capacitat que té per a generar espectacle, ja que la col·laboradora ha protagonitzat un gran escàndol.

Terelu Campos sent adoració per Màlaga, la seva terra natal, i sempre que pot s'hi escapa a passar uns dies. El seu últim viatge ha estat carregat de polèmica perquè per segona vegada ha comès un atreviment que ha indignat els espectadors.

La filla de María Teresa va rebre moltes crítiques per sortir de nit sense preocupar-se de les mesures de seguretat: mascareta i distància social. I ara, tot i que ho va passar molt malament per estar al centre de la polèmica, ha tornat a fer el mateix.

«Estàs a l'interior d'un local i no portes la mascareta posada», li recorda un dels seus seguidors visiblement molest. La col·laboradora ha publicat un vídeo que demostra que fora de les càmeres té una vida estupenda, però els usuaris de les xarxes socials han valorat altres detalls.

Terelu ha intentat que els seus fans estiguin tranquils després de la polèmica que ha tingut amb Kiko Hernández, tot i que ha aconseguit tot el contrari. La seva intenció era demostrar que lluny de la televisió sap relaxar-se i envoltar-se de gent bona de veritat.

Recordem que el tertulià de 'Sálvame' ha carregat durament contra les Campos per l'últim atreviment d'Alejandra Ros. La jove considera que Kiko humilia la seva tieta Carmen constantment i ella mai s'ha fet respectar.

Terelu Campos ha perdut el que més estimava

Terelu i la seva família són un dels clans més famosos de la premsa i sempre han tingut molt bona relació amb el públic. Han protagonitzat una infinitat d'escàndols, però mai han perdut una cosa que és molt important per a elles: el respecte.

Els espectadors senten una profunda admiració cap a María Teresa, sentiment que es va estendre a les seves filles i a la seva neta. El problema és que han anat fent coses que la gent no entén, així que ja no gaudeixen del mateix poder que tenien en el passat.

Des que va començar la pandèmia, la germana de Carmen no ha parat de conscienciar sobre el coronavirus, ja que assegura que la seva família ha estat preocupada per la situació. No obstant això, després que hagi sortir de festa incomplint les mesures de seguretat, les xarxes ho tenen clar: «Quin exemple!».

Terelu es va contagiar en un dels moments més complicats de la seva vida, i va reconèixer que li va costar molt assimilar la notícia. «Quan em van comunicar que era positiva, vaig entrar en pànic», va escriure al seu bloc setmanal de 'Lecturas'.

Terelu Campos està molt preocupada per la seva filla, Alejandra

La filla de María Teresa ha interromput les vacances d'estiu per a participar al programa on col·labora els caps de setmana, 'Viva la vida'. La seva filla, Alejandra Rubio, s'ha convertit en la gran enemiga de Kiko Hernández i està patint molt des que està al centre de la polèmica.

La col·laboradora únicament volia donar la cara per la seva tieta, Carmen Borrego, que ho ha passat malament pels atacs del tertulià. Borrego assegura que ja han solucionat les seves diferències, així que la seva neboda s'ha quedat desprotegida en plena tempesta mediàtica.

Així doncs, Terelu va connectar amb l'espai de Toñi Moreno per a defensar la seva nena, ja que considera que té dret a tenir la seva pròpia opinió. Està molt molesta amb el seu antic company, així que no ha acceptat les disculpes perquè per a ella hi ha una cosa més important: la seva filla.

Alejandra amb prou feines té experiència en el món televisiu i qualsevol dels cops que rep la pot deixar sense respiració. L'expresentadora no entén el motiu pel qual Kiko està fent tant de mal a la seva família, ja que en el passat van tenir una relació fantàstica.