Laura Matamoros en banyador i prentent el sol en un iot acompanyada d'una amiga

Laura Matamoros presumeix d'embaràs: en biquini i lluint panxeta

Laura Matamoros està feliç des que ha reprès la seva relació amb Benji Aparicio

Laura Matamoros ha revolucionat les xarxes socials amb un posat d'estiu que no ha deixat indiferent a ningú. La filla del col·laborador més polèmic de 'Sálvame' ha reprès la seva relació amb Benji Aparicio després del seu segon embaràs.

Laura Matamoros va revelar que estava esperant un nadó poc temps després de trencar amb el seu xicot, així que la notícia va causar un gran impacte. La parella no ha donat molts detalls, però sembla que han solucionat els seus problemes per intentar formar una família.

Benji Aparicio porta una vida discreta, mai ha volgut formar part del món de l'espectacle i mai ha concedit una entrevista parlant de la seva parella. Per contra, la germana de Diego Matamoros sí que ha tret partit dels seus cognoms en la premsa del cor.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Laura ha hagut de fer front a diversos escàndols des que es va convertir en un personatge públic gràcies a la seva participació a 'Gran Hermano VIP'. Els periodistes més audaços van saber veure-hi a un personatge que donaria molt de joc. Així doncs, hi va haver mitjans que van posar sobre la taula ofertes interessants.

Benji i la seva xicota formen un equip perfecte: una 'influencer' de primer nivell i un empresari exitós. Ningú va saber què va passar entre ells perquè decidissin separar-se, però tots sabem el motiu pel qual van optar per unir-se de nou: l'embaràs.

Laura Matamoros està molt il·lusionada amb el procés i ha compartit amb els seus seguidors una fotografia que ha causat una autèntica sensació. La jove està més maca que mai i ha presumit de panxa davant d'un mirall.

La filla de Kiko sempre s'ha caracteritzat per tenir un gran estil, cosa que està potenciant molt en el seu segon embaràs. Moltes dones es fixen en ella, copien la seva roba i intenten imitar els posats de les imatges que publica a Instagram.

Laura Matamoros va signar la pau amb la seva pitjor enemiga gràcies al seu fill Matías

Laura va arrencar la seva trajectòria mediàtica carregada de polèmica perquè va ser acusada d'estar mentint per guanyar diners en televisió. Recordem que va convertir a la seva madrastra en la seva gran enemiga i va carregar durament contra ella.

La jove va acusar Kiko de desatendre econòmicament a la seva primera família, gest que no li perdonaria perquè la seva germana petita estava patint. El temps va demostrar que la 'influencer' no deia la veritat, ja que el col·laborador sempre ha fet vessar de capritxos a tots els seus fills.

Una de les seves grans enemigues era Anita Matamoros, a qui acusava de ser una nena capritxosa que havia acaparat tota l'atenció del tertulià. Tot feia pensar que no es reconciliarien mai, però tot va canviar quan va néixer el primer nadó, Matías.

Ana està encantada amb el seu nebot, així que va decidir deixar enrere el passat i començar una nova vida al costat de la seva germanastra. Amb el segon nen ha passat el mateix: està il·lusionada i no té en compte l'etapa convulsa de la jove.

Benji Aparicio s'ha guanyat el respecte de la seva família política, de fet Kiko es va emportar un gran disgust quan es va assabentar de la crisi que estaven travessant. La ruptura ha durat molt poc, ja que han preferit apostar per la felicitat dels petits.

L'antiga concursant de 'Gran Hermano' porta una temporada retirada de la petita pantalla, però segueix sent un dels personatges més famosos. També va participar a 'Supervivientes', concurs on no va tenir tanta sort com en la famosa casa de Guadalix de la Serra.

L'exdona de Matamoros no ha donat cap declaració des que va saber que la seva gran enemiga tornava a ser mare. Sembla, però, que hi ha algú que no oblida el dolor que la 'influencer' va provocar en el seu clan: Javier Tudela.

El jove va coincidir en 'GH VIP' amb la seva germanastra i van tenir una relació bastant tempestuosa. És més, fora del concurs mai s'han portat bé ni han intentat fer res per solucionar les seves diferències.