Cristina Cifuentes en un acto público

Cristina Cifuentes ho aconsegueix: gir inesperat a Telecinco per l'expresidenta

Cristina Cifuentes aconsegueix conquistar l'audiència amb la seva participació al concurs culinari de Telecinco

Cristina Cifuentes ha fet tremolar els fonaments de Telecinco amb la seva participació al concurs culinari La Última Cena.

Durant la pandèmia, Telecinco va incorporar un nou format de programa amb l'objectiu d'entretenir l'audiència. La dinàmica que va presentar es basava en una competició de cuina que unia dos col·laboradors de la cadena per elaborar el plats proposats per dos xefs coneguts.

La Última Cena s'ha convertit en un dels èxits de la cadena, que ja compta amb dues temporades finalitzades i una en emissió. En la darrera, personatges rellevants de l'esfera mediàtica es reuneixen amb la finalitat d'elaborar un plat culinari exquisit. 

La primera temporada va ser protagonitzada per tots els col·laboradors del programa Sálvame. Després de moltes setmanes de competició i una final molt disputada, Jorge Javier i Belén Esteban es van alçar amb la victòria.

La temporada actual encara no ha finalitzat, però tot apunta que serà un altre èxit per a la cadena de Fuencarral. De moment només hi han participat quatre parelles i l'última ja ha causat furor entre el jurat i l'audiència.

Cristina Cifuentes, la benedicció de Telecinco

Des que va dimitir el 2018 i va abandonar la política, Cifuentes s'ha convertit en un dels rostres habituals de la cadena italiana. S'hi va incorporar tot just després de l'aclamada entrevista que li van fer a Sábado Deluxe, on va parlar de temes molt polèmics. 

Durant la conversa va fer declaracions molt potents. A més, va dir que sabia qui ho havia  organitzat tot. Però no el volia destapar perquè era una persona perillosa. Es va mostrar molt natural i divertida i es va guanyar l'afecte del públic i, fins i tot, del mateix presentador.

Des de llavors no ha deixat d'aparèixer per la cadena. S'ha convertit en comentarista política en programes rellevants de Telecinco i també ha participat en un dels seus concursos.

L'emissió del darrer dijous 12 d'agost va unir l'expresidenta de la Comunitat de Madrid i la germana de Miguel Bosé, Lucía Dominguín. Les dues van mostrar molta complicitat i bon rotllo abans de posar-se a cuinar els plats que els havien encarregat.

La nit va transcórrer amb la típica pressió i exigència que es demana a tots els participants. La parella estranya, com les van anomenar, va superar tots els obstacles que els anaven presentant.

Amb cada plat que presentaven anaven rebent crítiques molt positives per part dels comensals. La seva puntuació va ser tan bona que, després de les valoracions del jurat i dels companys, han aconseguit posicionar-se al capdavant de la competició. 

Durant el desenvolupament del lliurament, la presentadora es va apropar a la política per realitzar-li algunes preguntes vinculades amb la seva vida professional. Cristina va fer un somriure agredolç i va afirmar que els tres últims anys van ser molt complicats i que no volia parlar de política.

Telecinco, el gir que ho canvia tot gràcies a Cifuentes

Després de la final de Supervivientes i la nova incorporació a la graella d'Antena 3, la cadena havia perdut el lideratge nocturn dels dijous. Aquesta setmana la situació ha fet un gir sencer, després d'aconseguir xifres d'audiència molt altes que retornaven el favor del públic. 

La nit del 12 d'agost ha retornat la posició de cadena més vista a Telecinco, títol que li havien arrabassat fa unes setmanes. Aquest fet ha estat possible gràcies a l'aparició de Cifuentes al programa culinari. 

L'emissió d'aquest lliurament va obtenir un 13,1% de quota de pantalla, el que suposa gairebé un milió d'espectadors. A més, el mitjà de televisió es va posicionar com a líder de la nit i va recuperar aquest horari tan anhelat per les cadenes.

La veritat és que Cristina s'ha convertit en una de les noves «gallines d'or» per Mediaset. La seva manera d'actuar atrau un públic curiós que desitja veure a la figura política fent altres coses que no siguin política. 

S'animarà a formar part d'altres programes semblants? Hem d'esperar per saber quin serà el proper pas de l'expresidenta.