Isa Pantoja subiendo a un coche

«Quina mare oblida el seu fill?»: Isa Pantoja no es talla en plena guerra familiar

Isa Pantoja ha tornat a parlar del conflicte que hi ha entre la seva família

Ja fa mesos que Isa Pantoja no està bé. La seva família està passant per una autèntica guerra familiar i ella està al mig. 

De fet, no ha dubtat en explicar-ho durant una exclusiva. Ha relatat com se sent, com està patint i a qui vol donar suport.

Isa Pantoja parla del primer judici que ha «enfrontat» a Kiko Rivera i Isabel Pantoja

Fa uns mesos, el germà d'Isa va decidir denunciar el seu oncle matern, Agustín Pantoja. Els motius eren delictes d'apropiació indeguda, estafa i administració deslleial. Una demanda el procés de la qual s'ha iniciat als jutjats.

Per aquest motiu la defensa de Kiko ha cridat recentment a declarar a Isabel com a testimoni. Així ho ha relatat la jove a l'entrevista que ha concedit a la revista Lecturas.

En concret, ha explicat com ho va veure ella des del seu punt de vista. «La vaig veure malament físicament, encara que ella sempre intenta mantenir la compostura».

A això ha afegit: «A vegades, em poso a pensar amb què deu estar pensant. Si em preguntessin que a qui li voldria llegir la ment, diria que la seva. Ves a saber què pensa». 

A més, a l'entrevista li han preguntat què sent o què pensa sobre la seva mare. Ella, serena, ha donat una resposta molt clara: «Quina mare s'oblida del seu fill?».

Isa Pantoja entén a Kiko Rivera

A l'exclusiva de Lectures, la col·laboradora d'El programa de AR ha manifestat que, malgrat tot, està tranquil·la. Això sí, lamenta que el conflicte familiar estigui afectant el seu fill, Alberto, i els seus nebots, Francisco, Ana i Carlota. Tots ells són qui no poden passar temps amb Isabel. 

Però ha explicat que entén la denúncia de Kiko si creu que sa mare i son tiet no s'han portat bé. Creu que han fet «tripijocs econòmics» amb l'herència que li havia deixat son pare, el ja difunt torer Paquirri. 

En aquest sentit, la jove ha estat molt clara: «Parlant amb Kiko li vaig dir que, si és com ho explica, té raó. La meva mare no ha donat cap mena d'explicació i, a falta d'això, a qui em crec? Doncs a ell».

Així mateix, sobre la demanda que el cantant ha posat a Agustín Pantoja, ha afirmat que la comprèn perfectament. Les seves paraules exactes han estat: «Pel que diu del meu tiet, segons ell m'ha dit, té tota la raó».

Isa s'ha mostrat crítica amb Rivera únicament en una qüestió molt concreta. «El que a mi no em va agradar va ser el fet de citar a ma mare al jutjat, tot i que hi anava com a testimoni». 

 

Altres qüestions familiars sobre les quals no s'ha callat

La filla d'Isabel Pantoja tampoc ha obviat parlar en aquesta exclusiva d'altres aspectes de la seva família. De fet, ha esmentat la relació pràcticament nul·la que té ara amb la seva mare, tot i que van parlar per telèfon el dia del seu aniversari. Tot i això, ha reconegut que la troba a faltar. 

Però hi ha una cosa que retreu a l'artista i promet a Alberto: «No m'agrada que li digui que l'anirà a veure. I no m'agrada perquè és una cosa que no complirà».

Com ha dit, el petit s'adona de moltes coses i troba a faltar la cantant. Ha explicat: «Ell veu que no anem a Cantora, quan hi anava com a mínim dues vegades a la setmana. Em veu trista i pregunta per ella».