El Príncep Albert de Mònaco i Charlene de Mònaco

La dona del Príncep Albert de Mònaco, operada d'urgència

Charlene de Mònaco ha hagut de passar pel quiròfan

Charlene de Mònaco, l'esposa del príncep Albert de Mònaco, no passa per un bon moment. L'infecció de nas, oïda i gola que va contraure el passat mes de maig sembla que va a més i aquest divendres, 13 d'agost, ha hagut de passar pel quiròfan. 

Així mateix ho ha donat a conèixer a través d'un comunicat oficial en què s'ha exposat que l'operació té un grau força elevat de complexitat.

L'esposa del príncep Albert ha estat intervinguda

L'operació ha durat quatre hores i ha rebut anestèsia general. Amb aquesta intervenció s'ha pretès tallar de socarrel els problemes de salut que porta patint des del passat mes de març.

Quan es va sotmetre a Mònaco a una intervenció dental per realitzar-li un implant que, posteriorment, li va ocasionar una greu infecció otorrinolaringològica.

La infecció diagnosticada a Sud-àfrica

En concret, aquesta infecció li va ser diagnosticada a Sud-àfrica, el seu país natal. L'esposa del Príncep Albert quan es trobava assistint al funeral del rei dels zulus, quan va sentir un fort dolor d'oïdes. Va ser aleshores quan va decidir va acudir al metge i aquest li va detectar l'esmentat problema. La solució? Passar per quiròfan. 

A causa de l'operació, Charlene de Mònaco, l'esposa del príncep Albert de Mònaco, no ha pogut tornar al principat amb el seu mari i els seus dos fills, Jacques i Gabriella. «Es necessita temps per abordar el problema que estic tenint. No puc forçar la curació», va dir ella mateixa per justificar la seva absència a Mònaco. 

«La pressió de les meves orelles no s'estabilitza. I això el que vol dir és que no puc volar per sobre dels 20.000 peus», va afegir. 

La separació, el rumor de 'sempre'

El que no es podia evitar, però, ha estat la rumorologia que s'ha destapat arran de l'operació de Charlene. De fet, s'ha arribat a publicar que el matrimoni se separaria.

No obstant això, ella ha intentat desmentir-ho de forma contundent a través dels mitjans africans. I és que la cosa no acaba aquí, i és que Charlene va arribar a assegurar que el seu marit i les dues criatures es desplaçarien en breu a Sud-àfrica per acompanyar-la durant la «dura recuperació».