Terelu Campos esclata en directe a 'Viva la vida': 'Puc marxar per sempre'

La filla de María Teresa Campos està molt enfadada

Imatge d'arxiu de Terelu Campos, filla de María Teresa Campos
Terelu Campos ha explicat com es troba la seva amiga Mila Ximénez | Telecinco

Terelu Campos ha esclatat en directe a ‘Viva la vida’. Aquest mateix dissabte, la col·laboradora i la seva germana, Carmen Borrego, s'han indignat en directe al programa de Mediaset on es troben col·laborant cada cap de setmana.

Tot va començar aquest divendres. Laura Fa explicava que la família Campos (Terelu, María Teresa i Carmen Borrego) havien rebut una proposta per a treballar en una pel·lícula de Santiago Segura, escrita i dirigida per ell. Però el conflicte ve quan el programa de Mediaset, ‘Viva la vida’, emetia una conversa que ha causat polèmica.

En aquesta conversa es pot escoltar a Terelu parlant amb el subdirector del programa, donant la seva opinió sobre la suposada oferta de treball que els havia fet Santiago Segura: «Mira, perdona'm, jo ja he treballat amb Els Javis i tinc un nivell, en tot cas si em criden Almodóvar o Amenábar (…) però escolta'm, que em vol posar a mi, de Pretty Woman? Els c*jones pa’ Santiago, de veritat».

D'altra banda, Carmen Borrego, donava la seva opinió sobre el tema: «Saps què passa, que jo el que vull és fugir de la família i a Santiago ara li ha donat per la família. No faré cap cosa amb ell perquè em col·loqui als meus fills, a la meva mare, a la meva germana…».

Aquestes imatges no han estat ben rebudes per a les germanes, que estaven al plató. «A partir d'avui no agafaré el telèfon a cap membre d'aquest programa» explicava Carmen Borrego.

Per la seva part, Terelu Campos mostrava la seva indignació: «jo no parlo amb gent que sé que em gravarà i sé que aquesta conversa l'he tingut amb el subdirector del programa. En aquest moment jo no estava parlant amb el subdirector del programa, estava parlant amb algú a qui estimava molt, ara ja no».

Terelu esclata contra el programa

A més, ha amenaçat que podria marxar del programa: «Ho considero una traïció. Però et dic una cosa Toñi, jo ja vaig marxar d'un programa i puc tornar a marxar d'un altre tranquil·lament», li explicava Terelu a Toñi Moreno.

Santiago Segura ha resolt la polèmica amb una irònica frase: «Entenc que elles si fan una pel·lícula prefereixin gravar amb Martin Scorsese».

A més, ha desmentit que aquesta oferta sigui real: «Jo no sé Laura Fa quines drogues consumeix perquè això no ha passat (...) Què li costava a aquesta senyora cridar als interessats i que li expliquéssim què hi havia de cert en això».


Comentaris

envia el comentari