YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Enrique Ponce i Paloma Cuevas ja tenen data pel seu divorci: Els detalls

Ana Soria és una de les protagonistes d'aquesta història

Fotomuntatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas
Enrique Ponce i Paloma Cuevas ja saben quan es divorciaran | Catalunya Diari

Una de les notícies més sonades d'aquest estiu és la separació d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas i el nou romanç del torero amb Ana Soria.

L'exparella va fer pública la notícia el passat 11 de juliol a través d'un comunicat en el qual deien el següent: «Veient la repercussió mediàtica que estem tenint en els últims dies, volem manifestar que ens trobem en tràmits de separació».

El torero ja té plans de futur amb Ana Soria

Des que es va conèixer la separació del matrimoni, Enrique i la seva nova parella no han parat de fer manifestacions públiques del seu amor i fins i tot segons han informat fonts pròximes a ells tenen plans de marxar a viure junts un cop finalitzi l'època estival. Alguns també han informat que tenen previst passar per l'altar l'any vinent.

No obstant això, perquè hi hagi noces entre ells és necessari que primer es dugui a terme el divorci entre Enrique i Paloma.

Alguna cosa que ja tindria data segons ha informat Jesús Manuel Ruiz. El periodista ha publicat en 'Esdiario' que serà durant el setembre vinent quan el torero i la seva exparella signin els papers que anul·laran el seu matrimoni en el despatx d'advocats Garrigues Advocats.

Malgrat haver optat per l'elecció d'un dels bufets més prestigiosos de la ciutat, Enrique i Paloma han volgut realitzar tots els tràmits a través d'un sol advocat per a representar-los a tots dos, convençuts que no hi haurà cap problema i que arribaran a un acord mutu.

Al principi seria una diligència molt ràpida que se solucionaria en unes poques setmanes. Segons 'Esdiario', el divorci entre Paloma Cuevas i Enrique Ponce també acabarà amb la dissolució de guanys d'un gran patrimoni.

Ella es quedarà amb el domicili on residia la parella en ple centre de Madrid, mentre que el torero obtindrà la casa que estaven construint en La Finca, una urbanització de luxe.


Comentaris

envia el comentari