Verónica Forqué i Tito Valverde somrient a càmera

Tito Valverde, el 'vidu' de Verónica Forqué que està casat amb una altra actriu coneguda

L'actor, que és el seu marit a la sèrie 'Pepa y Pepe', està destrossat per la mort de Verónica Forqué

Tito Valverde, marit de Verónica Forqué a la mítica sèrie de TVE 'Pepa y Pepe', està consternat per la mort de l'actriu.

El que va ser company de batalles de la icònica actriu als anys 90 encara no ha assimilat el que li ha passat a la seva amiga. Un final luctuós que ha agafat desprevinguts molts dels seus grans col·legues de professió.

Tito Valverde, en xoc després de la mort de Verónica Forqué

Tito Valverde està molt afectat des que es va assabentar de la inesperada i terrible notícia. I és que l'avilès ha confessat que la pèrdua de Vereónica ha causat gran «commoció a tots els que l'estimàvem. La nostra Vero».

Primer pla de Tito Valverde
Tito Valverde està molt afectat per la mort de Verónica Forqué | cedida

'La Azotea', de Trece TV, dimarts a la nit va fer un homenatge a l'actriu en un programa especial ple de testimonis de les persones que millor la coneixien.

Al programa esmentat, Valverde es va referir a Forqué com una dona plena de llum, afectuosa i alegre. «Hi ha molta gent que pensa, parla, medita, es reuneix... Això va sorgir pel caràcter dels que érem allà», va explicar.

«Verónica Forqué era una estrella, però no anava de diva»

«La Verónica era molt natural. Era una estrella, però no anava de diva. Era molt afectuosa i simpàtica. De sobte, va sorgir una relació amb la família que us vull explicar, perquè recorden la parella que formàvem. Jo era el seu marit a la sèrie», va seguir dient.

A més, Tito va dir que la gent va arribar a creure que els personatges a qui donaven vida a la ficció eren reals.

Veronica Forqué en un photocall
Dilluns, 13 de desembre, Verónica Forqué es va treure la vida | GTRES

«La gent va captar que érem una família. No pensaven que no ho fóssim fora de la ficció, i això és molt bonic. Van veure l'afecte entre nosaltres. Va ser tot molt fàcil, i per a mi va ser importantíssim».

I va afegir: «A partir de 'Pepa y Pepe', vaig viure un enlairament en la meva carrera. Gràcies per mostrar tant d'afecte a la Vero. La recordarem tal com era, sempre amb aquest somriure lluminós».

Tito Valverde, un actor tot terreny casat amb l'actriu María Jesús Sirvent

L'avilès ha treballat al cinema, al teatre i a la televisió. Al teatre és on es va iniciar, i des de llavors l'actor ha fet cine, musicals, doblatge i televisió, on va actuar a 'Pepa y Pepe', una comèdia que es va emetre a TVE el 1995.

Està casat amb María Jesús Sirvent des de 1984. Valverde la va conèixer a l'obra de teatre 'Casandra', on van treballar junts. I després van tornar a ser companys de feina, però a la televisió. Primer, a 'Todos los hombres sois iguales' i després a 'El comisario'.

María Jesús Sirvent i Tito Valverde en un photocall
Tito Valverde està casat amb l'actriu María Jesús Sirvent | GTRES

El secret de la seva relació, segons va revelar Valverde a la revista 'Chance', és «saber conviure i no enfadar-se gaire, només de tant en tant, i fer les paus. Una de les normes és: passi el que passi, no dormir mai separats. Compartir llit sempre ajuda, perquè és molt difícil dormir amb algú amb qui et portes malament».

Finalment, Tito va revelar que és María Jesús qui recorda els aniversaris. «Cadascú té la seva missió en la parella. Nosaltres som dels d'abans, i qui recorda les dates sempre és ella. Fins i tot em recorda quan és el seu aniversari, per si de cas, perquè els homes estem una mica atontats», va confessar l'actor.