Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores mirant a càmera mig somrient

David Flores Carrasco ho descobreix: «Està clar que ella ho sap»

David Flores Carrasco s'assabenta de la veritat que amaga la seva mare

David Flores Carrasco podria estar vivint una de les setmanes més complicades en els últims mesos. I és que el fill d'Antonio David Flores torna a estar en el focus de la notícia després de la reaparició televisiva de la seva mare.

Els divuit contenidors que s'obriran al documental 'En el nombre de Rocío', prometen revelar aspectes de Rocío Jurado que sorprendran el seu net. Uns records que acostaran David Flores a la seva àvia i fins i tot podrien propiciar un acostament entre mare i fill.

Amb aquest nou moviment de Rocío, però, la polèmica està servida, ja que part de la seva família no accepta que passegi les pertinences de la cantant, i confessaven el que realment s'amaga després d'aquesta decisió.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Gloria Camila assenyala que l'única cosa que mou a la seva germana són els diners | Catalunya Diari

David Flores Carrasco se n'assabenta en directe de tot

Gloria Camila ha estat de les primeres a pronunciar-se després de l'aparició dels contenidors amb les pertinences de la seva mare. Així, des de la seva cadira com a col·laboradora de 'Ya son las ocho', ha parlat obertament sobre l'homenatge a la cantant.

'El último viaje de Rocío' va suposar la reaparició d'una Rocío Carrasco feliç mentre que la seva germana s'enfonsava en directe. Després de la seva emissió, el programa de Sonsoles Ónega va repassar les imatges de l'homenatge a la seva mare i Gloria Camila no va poder contenir les llàgrimes.

«M'alegro que Rocío estigui pletòrica i feliç, si ella necessitava fer això, em sembla perfecte, i més tenint les pertinences de la meva mare», deia.

Gloria va decidir no assistir a l'esdeveniment i el seu posicionament ha aixecat moltes crítiques. De fet, una va ser la de Joaquín Prat que va insinuar que la col·laboradora no assistia perquè no cobrava. «No m'ha passat mai pel cap cobrar per un homenatge a la meva mare i encara que m'haguessin pagat no hauria anat», explicava.

Gloria Camila i Rocío Flores amb mascareta durant l'homenatge a la seva àvia, Rocío Jurado
Gloria Camila sempre assisteix als homenatges a la seva mare a Chipiona | GTRES

A més a més, la filla d'Ortega Cano va aprofitar per llançar un dard directe a la seva germana revelant el motiu que realment la va moure a fer l'homenatge. «L'única que ha cobrat per fer això és la meva germana Rocío, si no li haguessin pagat mai hauríem vist aquests contenidors», va sentenciar Gloria.

«No estimem menys Rocío Jurado per no haver-hi estat aquesta tarda», va comentar la col·laboradora deixant clar qui s'encarrega del manteniment del mausoleu.

«Jo participo en molts homenatges que es paguen des de l'associació, a la qual pertanyo des de fa quinze anys», va explicar. «Posem uns diners cada any per mantenir el mausoleu, les escultures, la font», va aclarir.

«És clar que sap el que hi ha dins»

El principal motiu que genera expectació és la incògnita que plana sobre allò que hi ha dins dels contenidors. Tones de records i pertinences que han estat ocults durant anys i que, asseguren, és tot un misteri.

Sobre això també va pronunciar-se Gloria Camila afirmant que, per a ella, és una gran mentida. Sí, perquè la col·laboradora assegura que Rocío és perfectament coneixedora del que hi ha a dins, i més encara després de l'obertura del contenidor número divuit.

Gloria Camila al plató de 'Ya son las ocho'.
Gloria Camila revela la mentida de Rocío Carrasco | Telecinco

«Em crida l'atenció que hagin obert el divuit precisament, que té els vestits que Anabel Dueñas va lluir al musical», va opinar. «És clar que la meva germana sap el que hi ha dins de cada contenidor, ho tindrà apuntat en un inventari, oi? Si no, quin embolic», va argumentar Gloria.

Així tot, les seves declaracions manifestaven els dubtes que té respecte a la seva germana després de la demanda que li va interposar perquè lliurés els diaris de la seva mare. A més, durant la seva exposició es va mostrar molt seriosa encara que reconeixia que l'homenatge estava «molt ben muntat».

«Em sembla preciós, bonic, no puc dir res lleig dels vídeos o els records», deia Gloria emocionada. Una emoció que també va experimentar Rosa Benito en recordar alguns episodis de la seva vida al costat de la cantant.