Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

Rocío Flores canvia de bàndol: La foto perquè la seva mare li agafi el telèfon

Rocío Flores està cada cop més a prop de Rocío Carrasco

Rocío Flores, néta de la gran Rocío Jurado, fa molts anys que no té relació amb la seva mare, Rocío Carrasco, però sembla que la reconciliació és a prop. La jove treballa de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', i sempre que pot envia un missatge que demostra el seu esperit de pau. L'última cosa que ha fet ha estat participar en un homenatge que Rociíto ha organitzat per a la seva àvia.

Carrasco va ser nomenada hereva universal de Rocío Jurado, la seva mare, així que té la potestat de fer el que consideri oportú amb la fortuna de la cantant. En aquesta ocasió, ha pensat que el millor era exhibir les pertinences que la seva mare tenia a la seva mansió de La Moraleja, la seva residència habitual. Alguns membres de la família no ho han vist bé, però la seva filla no s'ha pronunciat sobre aquest fet.

Rocío Flores ha publicat una fotografia al seu compte d'Instagram que demostra que està disposada a reconciliar-se amb Rociíto. Ha compartit una imatge amb els seus seguidors que demostra com era la seva relació amb Rocío Jurado. La instantània reflecteix la complicitat existent entre àvia i néta, una relació que per desgràcia va acabar fa quinze anys.

Imatge de Rocío Carrasco amb mascareta blava i jaqueta fúcsia caminant pel carrer
Rocío Carrasco ha organitzat un homenatge molt especial | GTRES

La cantant era el nexe d'unió de tota la seva família. De fet, quan va morir, la família va començar a esquerdar-se. Ara, els Mohedano no passen pel seu millor moment, i no són pocs els que culpen Carrasco d'aquesta desgràcia. Seguint la informació de certs periodistes, tot va canviar després de la mort de la Jurado, ja que la seva herència era massa atractiva.

Els germans de la cantant, Amador i Gloria Mohedano, van decidir separar-se de l'hereva universal, Rocío Carrasco, per una sèrie de problemes. La situació encara no s'ha solucionat, i res fa pensar que s'aconsegueixi un acord. Cap membre dels Mohedano ha participat al documental que ha organitzat Telecinco per honorar la memòria de l'artista.

⬇️ Punxa a sota per llegir el gran secret que ha descobert David Flores Carrasco ⬇️

? NO VEURÀ NO UN EURO ➡️

Rocío Flores se sincera: «Em moro»

Rocío Flores, col·laboradora d'Ana Rosa Quintana, té una gran experiència als mitjans de comunicació i sap que els seus moviments generen molt d'interès. Per aquest motiu, ha pensat que el millor per acostar-se a la seva mare era publicar una fotografia a les seves xarxes socials. «Em moro», ha escrit a Instagram al costat d'una imatge amb Jurado.

La jove, lamentablement, va viure molt poc al costat de la cantant, però sempre ha assegurat que en té un record fantàstic. En aquests moments és l'única cosa que la uneix Rociíto: l'amor i el respecte per una de les millors artistes d'Espanya. Alguns mitjans asseguren que aquest gest podria ser el primer pas per a una reconciliació històrica entre Rocío Flores i la seva mare.

Story d'Instagram de Rocío Flores
Rocío Flores té molt bon record de la seva àvia Rocío Jurado | Instagram

La tertuliana s'ha negat a participar al programa que havia preparat Telecinco per homenatjar l'artista, 'El último viaje de Rocío'. Darrere d'aquest projecte hi ha La Fábrica de la Tele, productora que té molts problemes legals amb Antonio David Flores, pare de la jove. Tot i això, ella ha demostrat que sempre estarà al costat de la seva família quan sigui necessari.

Rocío Flores vol reconciliar-se amb Rociíto

Rocío Flores va saber que la seva mare va posar una condició molt clara perquè totes dues mantinguessin la conversa que tenen pendent. Carrasco no vol que ningú del seu entorn, ni tan sols els seus fills, tinguin relació amb el suposat botxí: Antonio David Flores. Tot i això, la col·laboradora es nega a separar-se del seu pare perquè considera que és un dels seus grans suports.

Rocío Jurado ha aconseguit una cosa que molts pensaven que era impossible. La tertuliana ha col·laborat en un acte que era important per a Carrasco, demostrant així que no se n'ha oblidat. No obstant això, caldrà esperar un temps perquè es produeixi la reconciliació definitiva, ja que encara hi ha molts assumptes a l'aire.