Primer pla d'Ana María Aldón, dona de José Ortega Cano

Ana María Aldón no aguanta més: «Quin marit t'has buscat»

La dona d'Ortega Cano ha esclatat davant les crítiques rebudes a les xarxes socials

Ana María Aldón ja no n'empassa ni tan sols una. La dona d'Ortega Cano ha dit 'prou' després de rebre unes crítiques ferotges a les xarxes socials. Sobretot, pel fet que es dirigien contra el seu marit, a qui una usuària d'Instagram ha criticat.  

La usuària ha etzibat un comentari ofensiu a Ortega Cano. Li ha retret «el marit que t'has buscat». «Digues-li», comentava, que «quan parli no posi veueta per semblar bo. Que no ho és!». A més, també s'ha dirigit a Aldón, a qui ha preguntat retòricament si creu que és «tan important com Rocío Jurado», i a qui ha dit que no li arriba a la sola de la sabata. «Envejosa, això és el que ets, i cateta», li ha dit a Aldón, a qui ha recordat que és «incapaç de viure de la teva feina de dissenyadora».

¿Feminista i pacifista? Tu?, què em deixes aquests comentaris? No, afecte. Tu no ets cap d'aquestes dues coses", ha explotat contra una de les detractores en un vídeo d'Instagram.

Denunciar aquest tipus d'actituds ja s'ha tornat un costum entre les celebritats, i és que avui dia qualsevol pot posar autèntiques barbaritats a les xarxes socials sense tenir gairebé conseqüències. Ana María s'ha deixat la pell defensant els seus a la televisió, com a col·laboradora a 'Viva la vida'.

«No només és pel meu marit. Em poso també a la pell de Gloria Camila, em poso a la pell de tota la família», comentava. I a més, a Instagram, on ha fet una publicació expressament, ha criticat l'actitud de la usuària, de qui ha posat en dubte el seu feminisme. «Tu, feminista i pacifista?. Tu, que em deixes aquests comentaris? No, no ets cap d'aquestes deus coses», ha etzibat.

José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall
Ana María Aldón està preocupada pel seu marit | GTRES

Els Mohedano tornen a fer front a l'huracà de Rocío Carrasco, que carrega amb totes les seves forces. La filla de Rocío Jurado ha tornat a la televisió per la porta gran per rendir-li un homenatge a la seva mare. I amb això, això ha afectat de ple la resta dels seus familiars, especialment, a Ortega Cano i els seus fills, que han descobert a través dels mitjans quin va ser el destí de les pertinences de la difunta Rocío Jurado.

Pel que sembla, Rociíto s'havia encarregat de guardar-les en un magatzem durant tretze anys. Almenys, fins ara, quan està més que disposada a mostrar-les públicament. En total, són ni més ni menys que 36 tones de material privat de la inoblidable artista, emmagatzemats en divuit contenidors, i entre les quals hi ha roba, fotografies, documents privats i mobles, entre altres coses, que Rocío Jurado va deixar en herència la seva primogènita.

Ana María Aldón dóna la cara pels seus en un moment molt delicat

Totes les pertinences són a la finca de La Moraleja, i segons manifestava el mateix Ortega Cano, ell no hi ha tingut accés. Explicava que «me'n vaig anar d'aquella casa amb el que duia posat», recordant el moment en què Rociíto li va demanar que abandonés la propietat.

Ortega Cano va revelar que Rocío Carrasco li ho va comunicar i va endur-se la seva roba, els seus fills i se'n vaig anar a La Yerbabuena. Aleshores, confessava, «no tenia el cap per pensar en el que deixava o en reclamar res»

Ana María s'ha emocionat al plató de 'Viva la vida'
Ana María s'ha emocionat al plató de 'Viva la vida' | Telecinco

Disposada a donar suport al seu marit, Ana María Aldón va acceptar d'acostar-se fins a la vivenda per veure-la de prop, cosa que no li va resultar gens senzilla. «No és còmode per a mi, perquè m'imagino tot el que va haver de passar aquí, a l'última època que van viure, quan el meu marit es va quedar aquí. Només m'ha explicat anècdotes i pors», reconeixia.

La col·laboradora de 'Viva la vida' explicava al mateix programa que el torero havia passat una època molt dura a La Moraleja, «especialment una nit molt dura amb els seus nens, en què va arribar a passar por. Les nits les passava plorant», explicava. 

De fet, Aldón va reconèixer que estava nerviosa per veure els detalls i les pertinences de Rocío Jurado, i va suposar que hi hauria objectes propis d'un habitatge. La dona d'Ortega Cano ha deixat molt clar que el que més li dol i preocupa de la docusèrie és tot allò que pot fer reviure la família, en aquest cas el seu marit i Gloria.