Primer pla de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco, en evidència per les joies de la seva mare: «Una mentida més»

Rosa Benito s'ha encarregat d'enfonsar públicament la seva neboda

L'homenatge que Rocío Carrasco ha volgut fer a la seva mare continua generant polèmica, i és que la filla de Rocío Jurado ha tret a la llum sense cap mena d'embuts la seva intimitat. De fet, Carrasco es va sentir incapaç de contenir l'emoció i va explicar diverses anècdotes de la seva mare. Una de les més impactants és la referent a les joies que assegurava conservar des de ja fa quinze anys i que no es treu de sobre.

Carrasco duu posat un anell de la seva mare des de fa quinze anys. Li va confessar a Jorge Javier Vázquez que Jurado sempre el portava posat, i que li va treure quan va morir. Aquí s'ha quedat i aquí es quedarà», remarcava amb seguretat.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco hauria pres els seus germans la possibilitat de tenir les coses de la seva mare | La Noticia Digital

A més de l'anell, Carrasco també ha posat èmfasi en una polsera amb tres diamants que també té una història. La mateixa Carrasco explica que «és un regal del meu pare a la meva mare quan jo vaig néixer». Els tres brillants «érem nosaltres: el meu pare, la meva mare i jo». En aquest cas, també li va retirar a Jurado quan va morir, i des de llavors, no se l'ha tret. 

Tot plegat, ha donat lloc a una nova polèmica, i és que Rosa Benito ha desmentit completament les seves paraules. Benito no es creu el que ha explicat Carrasco sobre la polsera. «Aquesta polsera la tenim tots», ha explicat.

Rosa Benito desmunta una nova història presumptament inventada de la seva neboda

De fet, Rosa Benito assegura que recorda «perfectament» el moment en què van rebre la polsera. «No sé si l'any 84 o 86, però va ser la primera vegada que em va fer pujar a cantar a un escenari», explicava l'ex d'Amador Mohedano. Així, Benito ha contradit Carrasco assegurant que, «des de llavors, va dir que li havia donat moltíssima sort i al llarg de trenta anys no se la va treure mai».

Segons Benito, la polsera no va ser un regal de Pedro Carrasco, sinó de Mili, i «l'hi va llençar a l'escenari». «Se la va posar, i la vaig treure jo a Rocío Jurado el dia que va morir i la vaig donar a Rocío», ha detallat. «Quan jo li vaig treure aquesta polsera vaig veure que sí que era el seu últim viatge. La seva última gala, el seu últim concert i la seva última vida», explicava entre llàgrimes Benito.

Primer pla de Rosa Benito somrient en un acte de Termix
Rosa Benito ha deixat el descobert la seva neboda | GTRES

Aquest va ser un moment molt dur per a Rosa Benito, ja que, tal com assegurava, «allà vaig veure que mai més la podríem abraçar i que només la tornaríem a veure com tothom, a través de les pantalles». Benito va destacar els records que té de Jurado, i va reflexionar que, «després de setze anys, encara avui mou muntanyes».

Així, un cop més, Rociíto ha estat deixada en evidència per un membre de la seva família, donat el fet que la seva història no concorda amb l'experiència de la resta dels parents. A més, Rosa també va insistir que Rociíto no és l'única que posseeix pertinences de Rocío Jurado. També en tenen els seus altres fills amb Ortega Cano.

Ortega Cano amb els fills, Gloria Camila i José Fernando.
Les pertinences de Rocío Jurado també són propietat de José Fernando i Gloria Camila Ortega | GTRES

Així, Rosa Benito va confessar que a Gloria Camila li va donar un anell amb uns brillants que pertanyia a la seva mare, cosa de la qual creu que Gloria Camila està orgullosa. D'aquesta manera, ha deixat clar que la jove no hauria tingut accés a gairebé cap de les coses que va deixar la seva mare si no fos per la resta dels familiars. De fet, al mateix plató de 'Ya son la socho', Gloria Camila va agrair a Benito i a la família la possibilitat de gaudir d'alguns records de la seva mare.