ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Passió a 'La isla': un dels concursants és infidel a la seva nòvia amb una temptadora

Tom va fer creure a la seva nòvia que estava exagerant i que veia coses que no existien, ara a Melyssa li sobren motius per a no creure a la seva parella

Melyssa i Tom a 'La isla de las tentaciones'
Tom s'enrotlla amb Sandra, una de les seves temptacions | Telecinco

Melyssa ha protagonitzat un dels moments més icònics de tota la història de 'La isla de las tentaciones' al nostre país, perquè ha estat la primera concursant en escapar-se de la seva vila per a assaltar la dels nois i cantar-li les quaranta al seu noi Tom, en considerar que unes imatges del seu noi amb una temptadora estaven sobrepassant els límits que tenen com a parella.

Si bé és cert que aquestes imatges no eren del tot contundents, les que s'han emès avui superen totes les expectatives i poden acabar sent un autèntic huracà.

Tom es va cansar de dir-li a Melyssa que no tenia motius per a enfadar-se, però quan aquesta va tornar a la seva vila, el jove ha decidit enredar encara més la situació i passar a majors amb Sandra, la temptadora que va més avançada amb ell i la que s'ha acabat convertint en el pitjor malson de Melyssa. El primer que va fer va ser besar-la i després s'han anat succeint tocaments diversos fins a acabar dormint junts abraçats i sense cap mena de límit.

Per part seva, Melyssa ha decidit divertir-se en la seva vila per a demostrar a Tom que és possible passar-ho bé sense passar a majors amb ningú, una lliçó que estaria genial si no fos per què el seu noi està descobrint un nou univers molt allunyat a la fidelitat que Melyssa esperava que li processés. La reacció d'aquesta quan vegi les imatges no seran gens bones i potser a partir d'aquest moment també ella canvia la seva estratègia.

Melyssa pren una important decisió dins del programa

Sandra Barneda ha entrat en la vila de les noies per a parlar amb Melyssa. El primer que ha fet és recordar-li que s'ha saltat totes les normes escapant-se a la vila dels nois i després li ha donat dues opcions: Abandonar el programa sense Tom o bé, seguir en el format per a continuar vivint l'experiència i assumir les conseqüències. 

Aquesta ha optat per la segona opció i continuarà participant en aquest experiment social, però haurem d'esperar al pròxim programa per saber quines seran les conseqüències dels seus actes.


Comentaris

envia el comentari