Primer plano del personaje

Abans del que creus: el programa que tots enyorem i que tornarà ben aviat

Ramón García ho ha anunciat emocionat al canal d'Ibai Llanos

El 2022 ve carregat de molt bones notícies. Una d'elles l'acaba d'anunciar públicament Ramón García: el programa 'Grand Prix' tornarà més aviat del que esperàvem. 

Es tracta del mític programa que molts vam gaudir entre el 1995 i el 2005, que aconseguia arrencar-nos grans somriures amb les seves proves.

Després que el presentador anunciés que farà les Campanades al costat d'Ibai Llanos via Twitch, sembla que el duo carismàtic està decidit a anar un pas més enllà. Per això, s'han animat a rescatar aquest divertit concurs que havia aconseguit tant èxit al seu moment.

Ibai Plans: Tot sobre el Personatge més Famós del 2020
Ibai Llanos: Tot sobre el personatge més famós del 2020 | Getty Images

El retransmissor en línia amenaçava amb «un dels 'crossover' més grans de la història» perquè es menjaran el raïm des d'un dels balcons de la Puerta del Sol i en directe. Un momentàs que es vaticina com a històric.

La veritat és que fa molts temps que Ramón García es posa al capdavant d'aquesta nit tan única i especial.

Tant és així, que ja ha donat les Campanades fins a setze ocasions entre el 1996 i el 2017, catorze davant les càmeres de TVE i dues més amb Antena 3.

L'any 2018 era l'últim que anunciava les campanades i ho feia en una retransmissió en línia per al canal de YouTube d'Estrella Galícia.

Ibai, per la seva banda, va fer les primeres campanades en una històrica retransmissió per Twitch amb altres companys 'streamers', que va arribar a ajuntar més de mig milió d'espectadors.

Ara, promet repetir al costat del millor mestre de cerimònies i, novament, en línia. Però ells mateixos advertien el seu públic que això és només «un escalfament».

Tant Ibai com Ramón tenen grans plans de cara a l'any que ve: la tornada amb magnificència d'un 'Grand Prix' renovat i amb proves noves.

La tornada del 'Gran Prix' és una realitat

Un concurs que estaria presentat per Ramón García i tindria com a narrador Ibai Llanos, quedant a l'aire la possibilitat de la seva retransmissió a la televisió.

«Tinc el meu productor, el de 'Grand Prix', aquí fora. Els ho comentem i ho fem junts i per a la gent de Twtich», comentava Ramón durant un directe amb el retransmissor.

«Em sembla fantàstic fer-ho perquè la gent d'aquí ho vegi. Com s'ho passaria de bé la gent jove que no coneixia aquest format. Modern, actualitzat, jocs nous...», explicava animat García.

«La competició entre pobles era brutal. A mi m'encanta», postil·lava Ibai. El presentador continuava dient: «No hi ha millor locutor per retransmetre'l que tu i jo de presentador, aquí, amb les coses com sempre, fem la barreja».

El presentador Ramon Garcia i Patricia Cerezo durant la premiere de la pel·lícula 'La Suite Nupcial' a Madrid el gener de 2020
Patricia Cerezo i Ramón García | GTRES

A més, prometien «noves proves adaptades als temps que corren». Un anunci amb magnificència que s'espera que generi un gran impacte entre els més joves i els apropi un programa tan mític del nostre país.

«Doncs ja està, ja ho sabeu. Per fi el somni s'ha fet realitat. EL GRAND PRIX TORNA EL 2022 AMB RAMÓN GARCÍA I IBAI LLANOS! AIXÒ SERÀ ESPECTACULAR!! #TornaGrandPrix2022».

La impactant notícia ha obtingut una gran resposta per part dels espectadors, que han fet cremar les xarxes davant d'aquesta possibilitat.

«Ramón García és com els llagostins, una vegada arriba Nadal es descongela i fins a l'any que ve», han fet broma alguns.

Però els usuaris tenen certes exigències. «Sense vaquetes, que ja hi ha grans proves sense elles (troncs, pingüins, patata calenta, bitlles cegues)!», els han demanat. «I són de les millors, sens dubte, com ja es va recomanar en altres fils...».

«Intenteu que també es vegi a la televisió, encara que sigui primer a Twitch en directe, perquè així ho veuen aquelles que no en tenen. Així amplieu la vostra audiència», els recomanaven.

EL VÍDEO DEL DIA