Antonio Montero i Lydia Lozano en una discussió a 'Sálvame'

Les trampes d'un col·laborador de 'Sálvame' per mantenir el seu lloc al programa

Lydia Lozano va ser víctima dels seus atacs

La setmana passada  Lydia Lozano va rebre per tots costats al plató de 'Sálvame'. Però si va haver-hi algú insistent en els seus atacs, va ser  Antonio Montero, fins fa dos setmanes amic personal de la periodista. Durant aquests últims dies, ha multiplicat la seva presència al programa de les tardes de Telecinco gràcies a les dades que aportava de Lydia, moltes basades en testimonis i rumors de dubtosa procedència. 

Un cop passada la guerra amb la periodista, el programa ha volgut analitzar les intencions de Montero. Companys del fotògraf asseguraven que si ha actuat amb tanta crueltat amb Lydia Lozano, és per mantenir la seva cadira a 'Sálvame', encara que això signifiqués començar una enemistat amb ella i tots aquells que la van defensar. 

Sense lloc fix

L'actitud d'Antonio Montero segurament es deu a l'enveja que pot sentir quan veu que antics companys de 'Dónde estás corazón' han aconseguit un lloc fix a 'Sálvame'. Maria Patiño o Gema López han fet mèrits professionals i és habitual que presentin el programa. La vida personal de Gustavo González és constantment notícia i Chelo Garcia Cortés sempre juga la carta de la seva relació amb Isabel Pantoja.  

En canvi Montero no acaba de tenir el ganxo suficient per aparèixer de manera continuada a les pantalles de Telecinco. Mai ha sigut un personatge especialment estimat pel públic, cada cop dona menys exclusives i la seva vida personal no interessa, doncs fa anys que té un matrimoni estable amb la també periodista Marisa Martín Blázquez.   

També et pot interessar...