INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

El tuit de Jordi Évole sobre les eleccions que triomfa a les xarxes

El conegut presentador ha reflexionat sobre l'ascens de Vox i la convocatòria d'eleccions
El periodista Jordi Évole durant la presentació del documental 'Astral'
El periodista català Jordi Évole | CatalunyaDiari

Jordi Évole acostuma a valorar l'actualitat política i més encara en dies com avui. Les eleccions espanyoles han deixat diversos titulars, entre ells l'ascens de Vox, que ha superat els 50 diputats i s'ha consolidat com a tercera força. El periodista català no ha volgut deixar passar el moment per llançar un missatge ben clar: 

 

 

I per si no n'hi havia prou, Évole ha estat encara més crític amb Pedro Sánchez.. Si primer ha volgut deixar assenyalar el PSOE com a culpable de l'ascens de Vox, una segona piulada encara ho ha evidenciat més:

 

 

Évole ja havia collatPedro Sánchez en aquella famosa entrevista just quan deixava de ser Secretari General del PSOE. Va ser allà on es va veure el Pedro Sánchez més proper a la militància i a Podem. Sánchez virava a l'esquerra i s'allunyava del centre i dels poders econòmics. Ara bé, en els darrers mesos, l'actual president en funcions ha fet el camí invers i s'ha allunyat de Podem, fet que sembla que no ha agradat massa a Évole.Comentaris
Kiko
Pensamos que los que nos gobiernan o quieren gobernarnos, son más listos. Y como hemos no es así, la soberbia les puede. La verdad que no se por quien están aconsejados.
Zata
Seguro que fue la centro izquierda que hizo avanzar a Vox? Yo creo que no....

envia el comentari