Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Adara Molinero

Hugo Sierra hauria estat deslleial a Adara

La concursant de 'Gran Hermano VIP' desconeix aquesta història, que ha sortit a la llum gràcies al testimoni d'un veí de la parella
Adara Molinero
Adara no coneixeria encara la infidelitat d'Hugo | Telecinco

Si fins ara Adara era la dolenta de la pel·lícula per haver fet visible els seus sentiments cap a Gianmarco dins de la casa de 'Gran Hermano VIP', ara la situació podria ser una altra i Hugo, el fins ara parella d'Adara i pare del seu fill, podria treure-li el paper de dolent a la seva exparella.

Hugo Sierra no ha tingut problema en reconèixer que en els últims mesos havia descuidat la seva relació i que havia centrat tots els seus esforços en els seus negocis, sent motiu aquest per deixar de banda la seva relació sentimental amb la concursant de 'realitys'.

Però sembla que Hugo es guarda un secret i ha estat un veí seu qui l'ha delatat. Ahir el programa 'Socialité' de Telecinco donava veu a un veí de la parella que afirma haver vist a Hugo amb una altra noia dues setmanes abans que Molinero entrés al concurs de Telecinco.

Les informacions del veí van més enllà i aporta dades més concretes sobre la presumpta infidelitat. Segons diu, la noia tindria a prop de la vintena d'anys i explica que els van veure entrar a la casa de la parella quan tornaven de festa d'una discoteca que es trobava molt a prop. A més, afegeix que els gestos i la complicitat que hi havia entre ells donaven moltes pistes del que podia estar passant.

Hugo Sierra disposat a donar la cara

El programa que presenta María Patiño també ha explicat que durant el matí d'ahir dissabte, una periodista que treballa per una revista del cor, va estar durant quatre hores dins de la casa d'Hugo, on estarien preparant una entrevista que podria sortir a la llum aquesta setmana vinent i que l'empresari hauria concedit a canvi d'una gran quantitat de diners.

També et pot interessar...