Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
òscar-dalmau

Òscar Dalmau publica què farà durant la jornada d'eleccions del 10-N

El presentador de 'La Competència' ho ha explicat a través de les seves xarxes socials

òscar-dalmau
Òscar Dalmau ha explicat, amb to humorístic, que li ha tocat ser president d'una Mesa electoral | Twitter (@periodistes_cat)

Les jornades electorals solen ser especials per a moltes persones, ja que són cridades a constituir les Meses. Majoritàriament, és un temor que tothom du a l'interior: ningú vol que li toqui, encara que paguin 65 euros  al president i vocals de cada Mesa i es tingui dret a una reducció de cinc hores si l'endemà la persona en qüestió treballa. Tot i això, l'Òscar Dalmau ha demostrat ser un ciutadà exemplar i ha publicat que li ha tocat ser president de Mesa en la seva escola.

Dalmau, sobre estar a la Mesa: «No molesteu»

Encara que ningú vulgui fer aquesta feina, algú ho ha de fer i si arriba la notificació, no es pot evitar de cap manera — exceptuant els casos extrems que sí que tindrien justificació —. Per aquesta regla de tres, els famosos també estan exposats a haver de superar aquests episodis. 

Així doncs, el presentador de 'La Competència' de RAC1 va fer públic a través del seu compte de Twitter que seria president d'una Mesa electoral. Com no podia faltar, Dalmau ho va fer amb un toc humorístic: «No molesteu», demanava als seus seguidors, acompanyat d'una fotografia del Manual d'Instruccions per a les persones que formen les Meses electorals: «Que això és més complicat d'entendre que les instruccions per canviar l'hora del forn elèctric de casa», assegurava. 

També et pot interessar...