Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Hugo Martín és l'actual parella d'Adara Molinero

La vida d'Hugo Martín, parella d'Adara, al descobert

La vida d'Hugo Martín abans d'entrar a concursar a 'GH Revolution' és una autèntica incògnita

Hugo Martín és l'actual parella d'Adara Molinero
Hugo Martín és l'actual parella d'Adara Molinero | TELECINCO

Hugo Martín, guanyador de ‘Gran Hermano Revolution’, està d’actualitat aquests dies perquè la seva relació amb Adara, que es troba dins la casa de ‘GH VIP’, podria estar penjant d’un fil i a punt de trencar-se,  a causa de la relació que està sorgint entre ella i l'italià Gianmarco. 

 

Tot i ser un personatge conegut a la televisió per la seva participació en el ‘reality’ més famós de Telecinco, la vida d’Hugo Martín abans d’entrar a ‘GH Revolution’ és tot un misteri, i els últims esdeveniments l’han col·locat a l’ull de l’huracà suscitant un interès per la seva vida com mai abans. Però, com era la vida d’Hugo Martín abans d’esdevenir conegut per ‘Gran Hermano’ i guanyar el premi?

 

Adara i Hugo podrien estar a punt de separar-se
Adara i Hugo podrien estar a punt de separar-se | INSTAGRAM

Hugo Martín, exjugador de bàsquet i separat

El programa de Telecinco ‘Cazamariposas’, s’ha decidit a investigar a fons la vida d’Hugo, que és originari d’Uruguai, però que actualment  viu a Palma de Mallorca, amb la seva, de moment, parella Adara, i el bebè que acaben de tenir fa 8 mesos, Martín.

 

La relació entre ambdós, a jutjar per les últimes confessions d’Adara dins la casa de ‘GH VIP’, estaria fent aigües i vora de la ruptura, i si finalment fos així, aquesta no seria la primera separació que afronta l’uruguaià.

 

Hugo durant el càsting de 'Gran Hermano'
Hugo durant el càsting de 'Gran Hermano' | TELECINCO

Abans d’entrar a ‘Gran Hermano’, va ser  jugador professional de bàsquet i també es dedicava professionalment a donar classes de Pilates. En el mateix vídeo de presentació del concurs, ell mateix es definia com un «cabró» i un «seductor», fet que d'alguna manera devia provocar la separació de la seva primera parella, amb qui mantenen una molt mala relació; fruit d’aquesta unió va tenir una filla, que actualment viu a Miami amb la seva mare i és una promesa de la natació en l’àmbit mundial.

També et pot interessar...