Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Omar Montes

Omar Montes mostra interès per una presentadora de Telecinco

El cantant sempre ha mostrat admiració per a ella, però ara sembla que sent alguna cosa més

Omar Montes
Omar Montes és un personatge recurrent dels platós de Mediaset | GTRES

La televisió no deixa de sorprendre'ns i cada dia ens aporta noves històries, cadascuna més sorprenent a l'anterior. En aquest cas, el protagonista és el cantant i exparella de Chabelita, Omar Montes. El cantant, personatge recurrent als platós de Telecinco, ha arribat a establir una molt bona sintonia amb molts dels membres dels programes que acostuma a visitar.

Però una d'aquestes relacions sembla que ha copsat de més al cantant. Des de temps enrere Omar Montes no ha dubtat a parlar bé sempre que pot a María Patiño, arribant fins i tot a insinuar-se quan han coincidit al plató de 'Sálvame'.

En un primer moment,  aquests fets es prenien de broma, però segons ha explicat aquesta setmana la presentadora, en alguns casos s'ha sentit cohibida per alguns dels comentaris de Montes als seus perfils de les xarxes socials. I això no és tot, la presentadora de 'Socialité' ha explicat que fins i tot Omar li ha arribat a escriure per missatge privat per a explicar-li els seus viatges i el que feia a cada moment.

Omar va visita 'Sábado deluxe' per explicar-se

Aquest cap de setmana la presentadora s'ha fet càrrec de la presentació de 'Sábado deluxe' i en un moment donat i sense esperar-ho, Omar Montes irrompia en el programa i explicava a Patiño les seves intencions.

Segons va dir, l'afecte que li té a la presentadora és purament professional, de la mateixa manera que també li té a Toñi Moreno i altres personalitats de la casa. Després va dir que per a ell, la presentadora és com una tieta i que no té cap intenció que sobrepassi aquests límits. Per últim, presentadora i cantant es van abraçar i van signar la pau.

També et pot interessar...