YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

TV3 confirma la segona temporada de 'Tabús', que ja s'està gravant

David Verdaguer continua presentant i produïnt el format d'èxit

David Verdaguer amb persones cegues en un dels capítols de 'Tabús'. Dimarts 14 d'abril del 2020
TV3 confirma la segona temporada de 'Tabús', que ja s'està gravant | ACN

El programa de TV3 'Tabús', presentat per David Verdaguer, ha començat les gravacions de la segona temporada després de l’èxit de la seva estrena, segons ha confirmat la televisió aquest dimarts.

Si aquest curs s'ha apropat al col·lectiu LGTBI, a persones amb malalties terminals o amb diversitat funcional, entre altres, alguns dels «tabús» en què s'endinsarà la nova temporada no s'han tractat en cap de les altres adaptacions del format original belga. No s'ha revelat encara quins, però sí que seran «propis de la nostra idiosincràsia».

La segona entrega del programa mostrarà més localitzacions «per sumar espectacularitat visual» i «crear dinàmiques d’interrelació entre els convidats» per arribar al fons de les seves experiències vitals.

David Verdaguer continua al capdavant del format com a presentador i productor executiu, amb un equip que repeteix i que manté intacte el seu respecte pels temes tractats, amb un magnífic equip de guió que fa setmanes que treballa per trobar el riure, però també l’anàlisi pura i sense prejudicis, dels temes tractats. 'Tabús' és una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio).

La primera temporada va consistir en l’adaptació del format internacional nominat al Premi Emmy Internacional i emès a diferents països del món. En aquesta ocasió el 'Tabús' català és la tercera producció en gravar la segona temporada després del Canadà i Bèlgica i alguns dels tabús en què s’endinsa no s’han tractat en cap de les altres adaptacions.

Nou canal de televisió

A més, la Televisió de Catalunya ha anunciat que prepara una reordenació dels seus canals de televisió que donarà entrada a novetats. Tal com publicava el portal 'ElCinèfil.cat' en una entrevista amb Vicent Sanchis, director de la televisió pública catalana, aquesta reordenació donaria lloc a l'entrada en funcionament d'un nou canal juvenil, que ocuparia algunes franges horàries del Canal Super3. Així, es convertiria en el 'Canal Super3 Z' i disposaria d'una important plataforma de continguts a Internet.

Alhora, Sanchis també defensa la fusió en dos dels canals 33 i Esport3, atesa la manca de continguts de què disposa el canal esportiu per la pèrdua dels drets de les competicions de diverses disciplines.


Comentaris

envia el comentari