L'ultimàtum de Carlos Sobera a dues col·laboradores de 'Supervivientes'

El presentador està fart de les faltes de respecte dels companys de programa

Imatge del presentador de Telecinco i Cuatro, Carlos Sobera
Carlos Sobera va donar un fort ultimàtum a dues col·laboradores de 'Supervivientes' | GTRES

Ser presentador de Telecinco, per tot el que s'ha d'aguantar, no és fàcil. Ara bé, si a més a més formes part d'un programa en el qual els col·laboradors no tenen bona relació, la bomba pot esclatar en qualsevol moment.

Això és el que va viure Carlos Sobera durant la presentació del debat de 'Supervivientes' el passat dimarts al vespre a Telecinco. És costum que durant les primeres gales del programa, el plató s'ompli de col·laboradors que comentin el pas dels concursants per Hondures.

Dues col·laboradores amb polèmica

En aquesta ocasió, i per segon any consecutiu, la direcció ha decidit comptar amb l'ajuda de Carmen Gahona, exconcursant i dona del difunt cantant Chiquetete, i Oriana, també exconcursant de diversos programes de Mediaset. La relació entre les dues no és gens bona, però el passat dimarts la tensió va arribar a tal punt, que Sobera les va convidar a no tornar al programa si seguien amb aquesta actitud.

Concretament, el presentador va dir-los-hi que: «Només ho diré una vegada: si seguiu així, la pròxima setmana no us necessitarem. Ho dic de veritat, no podeu perdre els nervis amb tanta freqüència i amb tanta intensitat. Esteu passant olímpicament de la meva feina i faltant-me el respecte». D'aquesta forma, Sobera va intentar que els ànims es calmessin, ja que la situació era insuportable. De fet, en una de les discussions entre Gahona i Oriana, la primera v a decidir seure a terra perquè li molestaven els crits de la seva companya de feina.

Les paraules de Oriana que no van agradar gens a Gahona

La primera sorpresa per la seva actitud va ser Oriana, la qual va confessar que: «Pensava que ens portàvem bé, però aquesta tarda no sé què li passa. Està amargada». Evidentment, aquesta definició no va agradar gens a una Gahona que es va aixecar i li va dir que, si us plau, no faltés el respecte a ningú.

Sigui com sigui, només queda esperar al següent programa per saber si, finalment, el programa ha decidit prescindir de la seva presència. No hi ha dubte que aquesta edició és una de les més polèmiques, ja no només pels col·laboradors, sinó per concursants com Rocío Carrasco.

També et poden interessar...

 


Comentaris

envia el comentari