Primer pla de Rocío Flores.

El valuós consell que Rocío Flores ha posat en pràctica en la seva estrena televisiva

La filla d'Antonio David Flores és la nova col·laboradora de 'Ya son las ocho'

Dijous passat, Rocío Flores per fi es va estrenar a 'Ya son las ocho'. Tothom esperava aquest moment, perquè la jove coincidiria amb la seva tieta, Gloria Camila Ortega, i es veuria les cares amb Marta Riesco, la parella del seu pare.

Una cosa per a la qual la col·laboradora anava molt ben preparada, ja que Gloria Camila, que ja fa temps que treballa al programa, li havia donat un consell molt útil.

«Li he dit que la tractaran de meravella, que és ràpid i divertit. Al final, és un lloc on et tracten bé, estàs còmoda i passa molt ràpid», va dir Gloria al plató de l'espai televisiu esmentat.

Rocío Flores al carrer amb mascareta.
Rocío Flores s'ha estrenat a 'Ya son las ocho' | Europa Press

«Li he dit que parli del que vulgui, que no està obligada a res, i que el no vulgui dir, que no ho digui», assegurava.

El cert és que, des que va aparèixer per primera vegada a la televisió per a defensar el seu pare a 'Gran Hermano', la presència de Ro Flores a Telecinco ha crescut moltíssim.

Així, la jove es va estrenar a 'Ya son las ocho' amb molts nervis i disposada a parlar de diferents polèmiques familiars.

Gloria Camila al plató de 'Ya son las ocho'.
Rocío Flores segueix els passos de Gloria Camila Ortega | Telecinco

«Estic bé i agraïda per l'oportunitat», va dir a Sonsoles Ónega. I, per començar, el primer tema sobre el qual li tocava parlar era ni més ni menys que Marta Riesco.

I aleshores va començar a sonar de fons 'No tengas miedo', el nou hit de la reportera.

Rocío Flores fa front a les preguntes sobre Marta Riesco

«T'agrada?», li va preguntar Sonsoles. I la col·laboradora va respondre amb certa timidesa: «Molt bonica. Està molt bé la cançó. M'agrada molt la lletra. La veritat és que canta bé», assenyalava.

«Que aprofiti l'oportunitat, que tingui molt d'èxit i que li vagi molt bé. Les coses com són», va afegir. I d'aquesta manera va donar a entendre que desitja el millor a la parella del seu pare.

No obstant això, i per a desil·lusió de molta gent, l'esperada trobada entre Rocío Flores i Marta Riesco no es va produir a plató. Però sí que van coincidir a la pantalla, ja que la reportera estava cobrint la gala dels premis Ídolo a la creació digital, i va connectar en directe amb el programa.

Imatge de Rocío Flores plorant durant la trucada d'Olga Moreno a El programa de Ana Rosa
Rocío Flores ho ha passat molt malament a la televisió | Mediaset

A més, Ro clarament va picar l'ullet a Marta, ja que va confessar que s'havia aixecat a les cinc del matí. I, curiosament, aquesta és una de les frases més emblemàtiques de la reportera.

Després d'aplaudir el fet que s'hagin organitzat aquests premis dedicats al món dels influencers, Ro parlava sobre com gestiona el temps.

«En el meu cas, tinc un equip que s'encarrega d'organitzar-ho tot. Ara vinc de fer-me una sessió de fotos, i porto desperta des de les cinc del matí», al·legava.

No obstant això, la jove es va negar rotundament a parlar de la relació amb Manuel Bedmar. «L'únic que us puc dir, que és que he mantingut fins ara, és que no en vull parlar», va manifestar als seus companys de plató.

Rocío Flores es nega a parlar de la seva vida privada

«No vull que us ho prengueu malament, però l'únic que puc explicar-vos és que estic bé i que la meva vida sentimental també; no hi ha hagut cap canvi. Estic contenta…», explicava. A més, reconeixia que és humana per a això i per a moltes altres coses.

La neta de Rocío Jurado  es va mostrar molt emocionada amb aquesta nova oportunitat que se li ha brindat. «Pel poc que he parlat amb la Gloria i la resta de companys, sé que hi ha bon ambient, i ho faré tan bé com pugui», confessava.

A més, va parlar sobre la gran evolució televisiva que ha experimentat des que va saltar a la fama.

Rocío Flores amb posat seriós a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores ha experimentat un gran canvi a nivell televisiu | Mediaset

«Ho vaig passar molt malament. No sabia a què m'enfrontava, no hi estava acostumada. Però vaig ser jo qui va prendre la decisió de defensar el meu pare en un concurs, i per a mi era una responsabilitat molt important», reconeixia.

I també es va pronunciar sobre la petita picabaralla que havia tingut amb Ana María Aldón. «L'última vegada, la vaig veure molt més conciliadora. També he de dir que jo en cap moment he volgut tenir cap disputa amb ella».

«Només vaig donar la meva opinió. No la vaig atacar ni li vaig faltar al respecte. Ho vaig fer amb molt d'afecte, que l'hi tinc molt, encara que es posi en dubte», matisava.

«L'experiència que vaig viure amb ella a 'Supervivientes' em va servir per a conèixer-la i per a donar-li suport. Hi va haver coses en què m'hi vaig sentir identificada», va concloure Ro Flores.