Primer pla de Rocío Carrasco

Les tres parelles que s'ha carregat l'huracà Rocío Carrasco

La docu-sèrie de Rocío Carrasco ha passat factura

Rocío Carrasco va irrompre a Telecinco per explicar la seva veritat ja fa un any. Des de llavors moltes coses han canviat, començant per aconseguir posar de cap per avall la vida dels seus familiars. De fet, la primera parella a patir de manera directa l'assetjament i l'enderrocament de la premsa era la d'Olga Moreno i Antonio David Flores.

Olga Moreno i Antonio David, crònica d'una ruptura anunciada

El matrimoni era incapaç de fer front a tot l'enrenou generat. I a més a més, després del pas de la dissenyadora per 'Supervivientes', aquesta idíl·lica imatge de família perfecta que pretenien vendre saltava pels aires. Finalment, després de fer front a constants especulacions, era el mateix Antonio David qui confirmava la realitat que es vivia en el seu matrimoni.

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Antonio David i Olga Moreno | GTRES

Sobretot després que comencessin a relacionar-lo amb Marta Riesco, la seva parella actual. Cosa que en un primer moment negaven rotundament, però que s'acabava confirmant.

«Se m'ha adjudicat el qualificatiu d'infidel, aquest últim any ens han destrossat a mi i a la meva família», es lamentava l'exguàrdia civil.

«M'han fet tant de mal que vaig ser absolutament sincer en dir que tot això havia passat factura al meu matrimoni. Si tenien com a objectiu destruir el meu matrimoni, ho han aconseguit», sentenciava.

David Flores té una relació molt especial amb les germanes, Rocío i Lola
La família Flores Moreno no ho ha passat gens bé aquest últim any | Cedida

Des d'aleshores, tant Olga com ell han seguit endavant amb les seves vides per separat, encara que estan en tràmits de signar el divorci. De fet, fa poc l'exguàrdia civil es traslladava de manera oficial a casa de la seva parella, Marta Riesco.

Les infidelitats de Manuel Bedmar a Rocío Flores

Una altra de les parelles que no trigaven a caure després de les polèmiques amb Rocío Carrasco era la de Rocío Flores i el seu xicot, Manuel Bedmar. Després de mesos de pressió, sembla que la neta de 'la més gran' arribava a distanciar-se del noi.

I és que la gran exposició mediàtica a la qual ha fet front la jove en els últims mesos hauria acabat passant factura a la seva relació. La nova vida que porta Ro Flores com a col·laboradora a 'El Programa de Ana Rosa' i també com a 'influencer' l'haurien portat a allunyar-se de Bedmar.

Fotografia de Rocío Flores amb la seva parella, Manuel Bedmar.
Rocío Flores ha estat caçada passejant per Màlaga amb Manuel Bedmar després dels rumors de ruptura | EUROPA PRESS

A més, també hi influirien les acusacions d'infidelitat que pesen sobre el jove. De fet, una de les seves suposades amants haurien tret a la llum detalls com que Rocío estava sent completament manipulada pel seu pare.

Però, malgrat tot, sembla que finalment la parella acabava arreglant les seves diferències, i Olga Moreno hi hauria tingut molt a veure després d'haver intervingut entre ells.

És més, així ho confirmava la mateixa filla de Rocío Carrasco. «La meva vida sentimental està molt bé i no hi ha hagut cap canvi. Estic feliç, contenta…», assegurava.

La inesperada crisi d'Ana María Aldón i Ortega Cano

Una altra relació que Rocío Carrasco ha llençat per la borda sense buscar-ho, és la d'Ortega Cano i Ana María Aldón. I és que arran de l'emissió de la seva docu-sèrie revifava velles ferides del destre, que no tornava a ser el mateix des de llavors.

«Des que va començar la docu-sèrie el noto més absent. Està més capcot. Té més apatia, està trist», assegurava Aldón al programa presentat per Emma García, 'Viva la vida'.

Ana María Aldón plorant a un plató de televisió.
Ana María Aldón es trencava en parlar sobre el matrimoni| Mediaset

«Jo no soc Rocío Jurado, però soc persona. Hem passat etapes molt dolentes junts, i jo hi he estat», es lamentava.

I és que la dissenyadora es cansava d'estar en un segon pla i viure a l'ombra de la gran Rocío Jurado. No obstant això, tot indica que seguirien endavant amb la seva relació malgrat les coses, i que han sabut gestionar aquest nou sotrac.