Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón fa front a les conseqüències d'haver dinamitat el seu matrimoni

Ana María Aldón i Ortega Cano travessen una crisi

El matrimoni d'Ana María Aldón i Ortega Cano penja d'un fil arran que la col·laboradora de 'Viva la vida' confirmés obertament que estaven travessant una crisi. I és que Aldón assegurava que estava molt enamorada del seu marit, però que no havia rebut el mateix de part seva. Així, la bola s'ha anat fent cada vegada més gran.

Just per això, Aldón s'havia cansat d'esperar en un segon pla que les coses canviessin. A més a més, tot el que ha portat la docu-sèrie de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', acabava passant factura al destre.

Ana María Aldón amb el capcot.
Ana María Aldón vol ser una prioritat a la vida del seu marit | Mediaset

«Des que va començar la docu-sèrie el noto més absent. Està més capcot. Té més apatia, està trist», assegurava la dissenyadora.

«Jo no soc  Rocío Jurado, però soc persona. Hem passat etapes molt dolentes junts, i jo he estat allà», es defensava. «Espero que arribi un moment en què gaudim i visquem la vida», apuntava.

«Jo crec que el que vaig parlar ha estat conseqüència de les seves pròpies paraules també, com el tema de Rocío Jurado, que diu que ell estava molt enamorat i que la trobava a faltar... Això no li he dit jo. Jo no he tret res a la llum», explicava Ana María Aldón.

«Fa molt de temps que espero que en algun moment sigui el meu moment. Ho hem passat molt malament i espero que arribi el moment de tornar a entrar i sortir, i fer coses», al·legava en una trucada plena de desesperació.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Fotografia d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María | Europa Press

«Jo també vull sentir que faig feliç al meu marit i sentir que és feliç amb mi», se sincerava. Unes paraules que generaven un gran enrenou i que ja han començat a passar factura a la mateixa protagonista. I és que els problemes familiars sumats als seus estudis de Màrqueting Digital li estarien generant insomni i un alt grau d'ansietat.

«Avui una altra vegada m'he despertat a les sis del matí, a sobre que me'n vaig a dormir tan tard, m'aixeco a les sis, però amb una ansietat al pit que em puja en forma d'angoixa», es lamentava. Mentrestant, tot indica que almenys de cara al públic tant la col·laboradora com Ortega Cano segueixen junts i feliços.

Ana María Aldón surt escaldada després de parlar sobre el seu matrimoni

«La reconciliació és real. No actuen per callar boques, actuen tal com són», comentava sobre això Gloria Camila. «A ella li va sortir explicar-ho i no cal rebuscar. Faran molts plans junts i espero que les angoixes s'esvaeixin», assenyalava la jove.

«Soc més contundent i Ana va desmentir la ruptura. El meu pare és el que menys parla i que tot li esquitxa», es lamentava sobre això.

«Hi ha moltes coses que si es parlen a casa és millor. Però respecto la seva decisió. Cadascú ho va entendre d'una manera, però ja està solucionat», tancava sobre Ana María Aldón a 'Ya son las ocho'.

Fotomuntatge de José Ortega Cano, la seva germana Conchi Ortega Cano i la seva dona Ana María Aldón
Conchi Ortega Cano confirma els rumors sobre Ana María Aldón | CatalunyaDiari

Però del que no hi ha dubte és que Ortega Cano ha posat de part seva perquè la seva relació flueixi i deixi enrere tants mals rotllos. No obstant això, alhora queda clar que Ana María encara té els seus dubtes: «Felicitat absoluta tampoc et creguis que és tal qual».

Ana María Aldón espera que el seu marit sigui capaç de reaccionar i lluiti per salvar el seu amor. «El meu marit no comenta res sobre acabar amb la rutina, quan arribo a casa no em diu res», comentava dolguda. «Esperava una reacció, però no hi ha respostes, parlem de tot, però d'això no», relata.

I a això se suma que la col·laboradora de 'Viva la vida' té un talp a la seva família que podria estar movent els fils per separar-los. Ni més ni menys que la seva cunyada, Conchi, germana d'Ortega Cano. Segons sembla, el destre confiava a Conchi els problemes que tenia amb la seva dona i aquesta els compartia amb la premsa per fastiguejar Ana María Aldón.