Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Olga Moreno

Olga Moreno deixa clara la seva postura a la vida de David Flores

La dissenyadora segueix molt unida a David Flores Carrasco

Olga Moreno ha tornat a demostrar una vegada més el lloc que ocupa dins de la vida de David Flores Carrasco. La dissenyadora segueix molt unida al jove, a qui pràcticament ha criat com el seu fill.

I ha deixat clar que ni tan sols la ruptura amb Antonio David aconseguirà separar-los. Això, mentre el jove està a punt de querellar-se amb la seva mare als jutjats.

David continua tenint pendent el retrobament amb la seva mare, a qui ha demandat per l'impagament de la seva pensió des del 2018.

David Flores i Olga Moreno caminant pel carrer
David Flores i Olga Moreno tenen molt bona relació | GTRES
 

Com que era una persona dependent, Carrasco havia inquirit en un delicte en negar-li aquesta ajuda. Motiu pel qual s'enfronta a una pena de presó i a una multa per «abandonament familiar».

En concret, la Fiscalia demana 18 mesos de multa a 20 euros diaris, a més dels 8.000 euros per les 40 mensualitats pendents d'abonar. I la jutgessa també li exigeix una fiança de 6.000 euros. I se suma l'acusació del seu fill David Flores Carrasco, que demana un any de presó i 15.000 euros de multa.

Un judici a què la mateixa Olga estaria cridada a testificar. I és que la guanyadora de Supervivientes està disposada a tot per protegir el seu nen.

Captura de David Flores Carrasco fent un petó a la mare d'Olga Moreno.
Captura de David Flores Carrasco fent un petó a la mare d'Olga Moreno. | Instagram (@oleyamenbyolgamoreno)
 

De fet, deixava molt clar que volia quedar-se a càrrec de David després del divorci. A més, el jove deixava clar que la preferia per sobre de tot.

David Flores Carrasco deixa clar que prefereix Olga

Aquesta gran unió i afecte que tots dos comparteixen saltava a la vista després de la sortida d'Olga Moreno de Supervivientes. Després de passar més de tres mesos sense veure's, el jove apareixia per primera vegada a la televisió amb la seva germana Rocío per rebre-la.

En aquell moment, sorprenien les paraules que pronunciava, ja que fins i tot l'anomenava «mare», cosa que va suposar un cop dur per a Rociíto.

«Ets la millor supervivent de tota la història. Ho has fet tot superbé. Ets la millor persona que he conegut en tota la meva vida. Et dius Olga Moreno, la millor del món sencer», li arribava a dir davant de tot Espanya.

Imatge de la família Flores-Moreno fent-se una abraçada enmig del carrer
David Flores Carrasco vol quedar-se amb Olga Moreno després del divorci. | Europa Press
 

Tot i que aquesta intervenció de David Flores Carrasco no va estar exempta de polèmica, ja que molts van veure certa intencionalitat darrere: la de fer mal.

«Es pot guanyar sense necessitat de fer mal». «Hi ha persones que no han de formar part d'un cercle públic perquè tenen unes peculiaritats», apuntaven des de diversos programes.

Avui dia, la dona de Fidel Albiac es mostra incapaç d'acostar-se als seus fills. Superada pels seus problemes emocionals, explicava que necessitaria molt de temps per recompondre's i poder arribar a un acostament.

Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós
David Flores Carrasco fa anys que no parla amb la seva mare. | Europa Press

 

Una cosa que molts li retreuen. Tot i que ella mai no s'ha negat a parlar obertament del dolor que li produeix.

«Avui ha estat un dia força difícil per a mi perquè es repeteix la història», reconeixia Carrasco després de presentar declaració a la seu judicial el maig de l'any passat.

«He de veure com l'ésser posa el meu fill en una tessitura horrorosa, ho posa al fet que declari en contra de la seva mare sabent ell les capacitats que el nen pot tenir o pot deixar de tenir».

Però mentre arriba aquell gran dia en què es podrien veure les cares, segueix sent Olga la que exerceix de mare. De fet, sembla que hi està més unida que mai. Mentre que, per altra banda, Antonio David ha començat una nova vida a Madrid amb Marta Riesco.