Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame

Carmen Borrego perd el seu tron a Sálvame i rep una advertència definitiva

La col·laboradora ha perdut de cop els privilegis que tenia

Carmen Borrego ha passat de ser una de les col·laboradores favorites de Sálvame i tenir nombrosos privilegis, a estar al punt de mira.

La filla de Maria Teresa Campos arribava trepitjant fort el programa, despertant l'enveja de la resta de companys. De fet, els directius semblaven estar més que satisfets amb la seva feina, ja que aportava grans exclusives.

I just per això decidien premiar-la amb uns privilegis que la posicionaven davant de la resta de col·laboradors. Carmen Borrego arribava a aconseguir fins i tot una foto al passadís de la fama de Mediaset.

Primer pla de Carmen Borrego somrient
Carmen Borrego es va convertir en l'estrella de 'Sálvame' després de la seva tornada | GTRES

Un premi molt destacat, i que altres col·laboradores com Lydia Lozano encara no han pogut aconseguir malgrat el temps que porten treballant a la cadena. De fet, amb certa malícia insinuava al seu moment que «Carmen s'ho mereix perquè fa molt de temps que està davant i darrere de càmeres».

«Jo conec gent que porta més temps darrere de càmeres i no té foto», apuntava Kiko Matamoros, que mai no ha acabat d'empassar Borrego.

La crida d'atenció dels directius de Sálvame a Carmen Borrego

I per si això no fos suficient, també anunciaven que Carmen Borrego tindria accés al seu propi personal de maquillatge i perruqueria. Una qüestió que molestava completament la resta de col·laboradores, que feia temps que demanaven poder gaudir d'aquests privilegis.

De fet, tal com comentaven, només els presentadors tindrien dret a gaudir del seu propi estilista, mentre que els altres han de buscar els seus propis mitjans fora del programa.

Així, Patiño advertia que «com als meus directors no els importa el meu aspecte físic, a partir d'ara no em torno a arreglar». «Demà vinc en pijama o en xandall», al·legaven les companyes.

Carmen Borrego
Carmen Borrego ha rebut un toc d'atenció per la seva escassa participació en el programa | Mediaset

Tot i això, sembla que aquesta època daurada de Carmen a Sálvame ha arribat a la seva fi, havent rebut un toc d'atenció per part dels directors.

Travessant el moment més baix a causa de la forta caiguda d'audiència, els col·laboradors del programa estan sent observats amb lupa. I és que ni tan sols els alts càrrecs de la talla de David Valldeperas es lliuren, havent estat acomiadat.

Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors
El plató de 'Sálvame' amb els col·laboradors | Mediaset

Com Carlota Corredera, que ha abandonat el programa per centrar-se en altres projectes. Mentre que altres com Belén Esteban  han estat ascendides i presentaran el seu propi programa al més pur estil talk-show.

D'aquesta manera, queda clar que qualsevol sortida de to els pot sortir molt cara als protagonistes del vespertí. De moment, la filla de Maria Teresa Campos ja ha rebut una clara advertència. «La teva nul·la aportació tindrà conseqüències molt dures», li hauria comunicat Jorge Javier Vázquez.

«La direcció de Sálvame considera que, a causa del teu poc esforç en les darreres setmanes, has de ser castigada per fer justícia amb els teus companys, que segueixen remant a favor del programa».

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
'Sálvame' no està passant pel seu millor moment | Telecinco

Un fet davant del qual Carmen Borrego no donava crèdit. «Fa res, era l'empleada del mes, l'estrella del moment, però sembla que la seva brillantor es comença a apagar». De fet, apuntaven que de les 3 hores que dura el programa, Carmen tan sols hauria intervingut durant 50 segons.

I només per opinar sobre el pas d'Isabel Pantoja pel jutjat. Just per això sembla que finalment la seva actitud ha portat els directors a cridar-li l'atenció.

A més, i com a càstig, decidien cremar-li en ple directe la foto que li havien penjat al passadís de la fama de Mediaset. Fet que no li ha agradat gens.