Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier Vázquez s'acomiada gairebé entre llàgrimes: «He lluitat»

Jorge Javier Vázquez s'ha mostrat emocionat a 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez està en aquests moments combinant la seva feina al teatre i la seva feina a Sálvame. Un programa, de fet, en què s'aproximen grans canvis. Així, avui divendres Carlota Corredera s'acomiada del format per sempre, ja que es posarà al capdavant d'un altre espai.

Per si no n'hi hagués prou, David Valldeperas també deixa el seu lloc de director per convertir-se en col·laborador. I aquest canvi ha entristit en certa manera el presentador que, visiblement emocionat, ha volgut dedicar-li unes paraules.

Jorge Javier Vázquez s'acomiada de David Valldeperas

El català no només troba a David un gran director, amb qui ha viscut grans moments a Sálvame, sinó també un bon amic. Per això, malgrat que continuaran treballant junts, li fa pena que deixi el càrrec que tenia fins aquest moment. Càrrec que ara assumirà Óscar Cornejo, un dels propietaris de La fàbrica de la tele.

Ahir va ser l'últim dia que van coincidir com a director i presentador, fet que va provocar l'emoció de tots dos. Jorge es va dirigir a aquell i li va dir: «Mare meva, és l'última vegada que estaràs aquí amb mi».

Davant d'aquestes paraules Valldeperas va exposar: «No, segur que em tornaràs a tenir dins teu», en al·lusió que li dona ordres des de l'orellera que el presentador porta.

Primer pla de David Valldeperas amb el rostre seriós
David Valldeperas deixa la seva feina de director a 'Sálvame' | GTRES

A això va afegir: «Tu recordes de la primera vegada que vaig estar dins teu? Va ser la famosa nit de "Ni que fos jo Bin Laden"». Frase que va pronunciar Belén Esteban després de publicar-se que seria investigada per la Fiscalia de Menors.

Tot seguit, Vázquez va exposar: «Jo he lluitat per vosaltres, però no ha pogut ser». Entre emocionat i amb gran sentit de l'humor va dir: «Sempre se'n van els millors».

Jorge Javier Vázquez i David Valldeperas afronten la situació amb sentit de l'humor

Bona mostra de la gran sintonia que hi ha entre ells es va produir quan van començar ahir a parlar dels testaments. I és que el director entre rialles va demanar a Vázquez que li deixés alguna cosa, i això li va preguntar: «Què vols que et deixi?».

La resposta que va obtenir entre rialles va ser: «No ho sé, una cosa que et faci il·lusió a tu que tingui. I si és un terreny millor i poso el teu nom a la vila. A mi m'agradaria tenir alguna cosa després d'haver-te aguantat tants anys».

Unes paraules davant les quals Jorge va contestar: «I el que et queda perquè ara és pitjor, estaràs a les meves ordres. Tu és que et penses que em moriré aviat i no. Quan jo em mori amb 102 anys, per què voldràs ja un terreny?».

Acomiadament entre Jorge Javier i David Valldeperas
Jorge Javier Vázquez i David Valldeperas van viure ahir el seu últim programa junts com a presentador i director | Mediaset

A la recta final del programa el presentador va afegir: «Jo vull viure i el que vull és que ho gaudim junts».

D'aquesta manera, van deixar de manifest l'afecte que es tenen i fins i tot la complicitat entre ells.

A partir d'ara la demostraran com a presentador i col·laborador, un nou repte per a tots dos. Repte que, com hem esmentat abans, també assumeix ara Carlota Corredera, que aquesta tarda deixa Sálvame després de 13 anys treballant-hi.

Ha donat la notícia a les seves xarxes socials, on n'ha compartit diverses imatges en el format esmentat, al qual ha definit com «el programa de la meva vida».

Ara posa en marxa un nou programa i ja ha rebut l'ànim i l'afecte dels seguidors. Però també de nombrosos amics i companys com Carme Chaparro, Omar Suárez, Kike Calleja i Pilar Eyre, entre d'altres.