Primer pla d'Anabel Pantoja.

Mercedes, la mare d'Anabel Pantoja, traeix la seva filla

Anabel Pantoja s'ha quedat perplexa com tothom

Anabel Pantoja va sorprendre tothom fa una mica més d'un mes quan va anunciar que se separava d'Omar Sánchez. Cal tenir en compte que, Anabel i Omar, feia una mica més d'un mes que s'havien casat. 

Des de llavors, tots dos han pres camins diferents i ja han sortit a la llum rumors de que tots dos han refet les seves vides. Ella amb un tal Álvaro i ell amb una noia amb qui l'han enxampat de festa. I això és un fet que fa molt de mal a la jove Pantoja.

Però hi ha una cosa que li ha pogut fer més mal i és el que ha fet la seva mare, Mercedes Bernal. Exactament, ha sortit a la llum que aquesta manté un estret contacte amb el que legalment encara és el seu gendre.

Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame' amb posat enfadat
Anabel Pantoja, molt tocada | Telecinco

Anabel Pantoja descobreix la 'traïció' de la seva mare

La integrant de Sálvame ha descobert durant les últimes hores que, malgrat la seva ruptura matrimonial, 'Merchi' segueix mantenint contacte amb l'Omar. No és que es s'enviïn missatges de WhatsApp, és que parlen directament per telèfon.

Aquesta bona relació s'ha posat al descobert amb la darrera publicació. El windsurfista ha compartit una fotografia seva al costat de la seva neboda, i l'ha acompanyat amb el següent text: “No és la millor foto ni la més bonica, però és la millor sensació que hi pot haver. No em faltis mai”.

Alexia Rivas, Lara Sajen i una llarga llista de seguidors del canari han comentat la publicació. També ho ha fet la mare de l'Anabel que, en concret, ha escrit el missatge següent: “La meva nena bonica, que sempre m'alegra la vida”.

“Quines ganes d'abraçar-la! Avui m'he fos amb el seu: Hola, Merchi”.

▶️ Las imágenes de la visita que ha recibido Isabel Pantoja por parte de su hija en Cantora

D'aquesta manera, la dona ha deixat clar que segueix a Sánchez a les xarxes, que tenen contacte i que parlen per telèfon. És evident, perquè, com explica, durant una conversa la nena també s'ha posat per saludar-la.

Anabel Pantoja s'enfronta ara a rumors de reconciliació

La influencer ha vist que les converses entre la seva mare i amb el que encara és el seu marit han generat un gran enrenou. És més, han contribuït al fet que tinguin més pes els rumors de reconciliació. Rumors que s'han iniciat després que es veiessin imatges i vídeos junts a les Canàries.

D'una banda, se'ls va veure compartint un comiat de solter i de l'altra, parlant de forma molt propera a una discoteca.

Davant l'augment d'aquestes xerrameques, Anabel no ha dubtat a desmentir-les a Sálvame . Així ho ha fet saber: “Jo no utilitzaria ningú com a drap de llàgrimes, per això tinc gent que m'aguanta 24 hores, com la meva família i els meus amics. Tampoc estic donant falses esperances a algú que sap el què hi ha des de fa moltíssim temps”.

Això sí, malgrat les seves paraules, els seus companys no s'han cregut del tot que ja no hi hagi res entre ells. I és que quan se li ha preguntat si han tornat a tenir sexe després de la ruptura, ella ha dit que no, però somrient.

Davant les bromes que ha rebut, ha decidit resoldre de nou els rumors dient: “Ell i jo tenim una relació cordial. No he tingut res amb ell i no mentiré mai amb això. L'estimo moltíssim, no vull que li faci mal ni l'aire i no controlaré ningú perquè ningú és amo de ningú”.