Primer pla de l'actriu Verónica Forqué

Verónica Forqué confessa que es droga «tots els dies»

Fa diversos anys que Verónica Forqué fuma «maria» totes les nits

Verónica Forqué no té pèls a la llengua. De fet, parla sense filtres i sense valorar les conseqüències que poden arribar a tenir les seves paraules. En aquest sentit, en la seva última intervenció a 'Sábado Deluxe' va confessar un dels seus grans secrets: consumeix droga diàriament.

Ara mateix se la pot veure també a les cuines de 'MasterChef', on deixa mostres de la seva simpatia i el seu caràcter. L'actriu, en qualsevol cas, ha aprofitat la seva visita al programa de Telecinco per revelar alguns secrets de la seva vida privada.

«Jo soc una professional de la mariahuana, sempre fumo, tots els dies, a la nit quan he acabat la feina», va assegurar Forqué. Alhora, admet que «no bec alcohol, la mariahuana és l'única cosa que m'agrada».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De fet, explica que «tothom sap que fumo i no em tallo ni un pèl, però no vull fer apologia d'això». A més a més, explica que «tinc 65 anys i tinc la meva vida feta, puc fer el que vulgui i no molesto a ningú».

També confessa que la droga «m'obre uns canals de mi mateixa molt profunds que em fan sentir molt bé». La concursant de 'MasterChef' assegura que «m'agrada apropar-me a l'hora de la meva mort amb aquesta serenitat».

En qualsevol cas, no està orgullosa d'això i diu que «ho deixaré segurament». D'altra banda, es pot dir que és l'únic vici que té l'actriu: «Jo no fumo tabac, fumava de joveneta com tothom, i quan vaig conèixer a Manolo vaig deixar de fumar».

El consum de maria li permet acostar-se a «aquests éssers que ja no hi són, a mi se me n'han anat tots en molt poc temps. Parlo amb ells, em fa estar una mica boja», reconeix sense embuts.

Forqué va voler aprofundir en el debat de les drogues, ja que, segons la seva opinió, s'haurien d'aprovar totes, perquè així «s'acabarien les màfies. La màfia existeix quan hi ha coses prohibides».

L'actriu també va compartir a 'Sábado Deluxe' la seva experiència en el matrimoni. I és que considera que és «una cosa molt dura, que està mal inventada, falla. Tothom se separa, el 99% de les meves amigues de l'escola s'han separat o estan avorrides».

Per a ella les relacions sexuals ocupen un lloc molt important dins la parella. «Al llit què?», es pregunta. Entén que «el més important és el sexe».

Verónica Forqué ho té clar

La teoria que defensa Verónica Forqué és «tenir parella, tenir un niu, tenir un nadó. Quan el nadó creix, tenir el seu niu a part és una bona idea».

També va parlar d'un altre tema tabú com és la depressió. Ella la va patir en un moment complicat de la seva vida en el qual se li van ajuntar molts problemes.

Recorda que «vaig començar tenint mandra per tot, la meva filla va marxar amb la seva parella a Tailàndia, i la meva parella va ensorrar-se». Ho recorda com una època horrorosa. Però, per sort va trobar ajuda a les mans d'un psicòleg, que li va dir que les piles de vegades s'esgotaven.

Verónica Forqué també va tenir temps per recordar-se'n d'un dels personatges del moment i que mai passa de moda. I és que li va llegir la cartilla a Isabel Pantoja, a la qual li va dir que «moriràs sent una desgraciada».

L'actriu va explicar que havia tingut l'ocasió de conèixer-la en una festa fa molts anys, i creu que no hi ha motius per donar-li l'esquena als fills. Fins i tot ha apuntat que ells «tenen la raó, encara que s'equivoquin».

Sembla que a Forqué l'atrau tota la història que envolta al clan Pantoja, i va aconsellar a Isabel que agafi les regnes en l'assumpte. Sobretot perquè li «queden dos minuts i mig de vida i es morirà sent una desgraciada».