L'enxampada històrica de Jordi González a José Antonio Avilés

El concursant no ha sabut reaccionar i demana temps per poder aportar proves

José Antonio Avilés a 'Viva la vida'
José Antonio Avilés donarà explicacions quan torni a Espanya | Telecinco

Ha arribat el moment que els seguidors de Telecinco estaven esperant. Durant les setmanes en les quals José Antonio Avilés ha estat participant en 'Supervivientes' hem estat coneixent totes les seves gestes per arribar als mitjans de comunicació, on s'amaga un fals títol de periodista, cursat teòricament a la Universitat de Gal·les. També falses experiències prèvies en el món aeronàutic i de la higiene dental i falses relacions, que també han estat desmentides pels presumptes protagonistes.

Només parlarà quan arribi a Espanya

Durant el programa d'aquest diumenge, Jordi González va explicar a Avilés que anaven a realitzar-li una prova d'anglès, la qual cosa no va agradar gens al concursant. La seva reacció va ser poc coherent tenint en compte que teòricament havia cursat una carrera en anglès al Regne Unit. El supervivent començava a lligar caps i acabava concloent que li havien enxampat una de les seves mentides: la formació com a periodista a la Universitat de Gal·les.

Avilés, molt nerviós i amb senyals d'estar patint un atac de nervis, deia que no participaria en aquest joc. Per sorpresa, afirmava que podia demostrar que sap anglès i que estava titulat per aquesta universitat, però que això ho faria quan tornés a Espanya.

El moment ha estat ridícul i fins i tot el mateix Jordi González admetia que estava sentint certa vergonya pel que estava escoltant, davant els zero arguments que estava presentant el concursant.

S'oblida de l'idil·li amb Antonio Pavón

González també li preguntava per l'idil·li que havia tingut en un hotel madrileny amb Antonio Pavón, també concursant d'aquesta edició. Aquesta història, com ja expliquem, va ser confirmada pel propi Avilés a diferents col·laboradors de televisió, perquè així això saltés a la llum i poder així augmentar el seu ego.

Però avui per sorpresa de tots, negava haver tingut un embolic amb el seu company i deixava a l'estacada a tots aquests companys que havien afirmat això. Sense cap mena de dubte, la seva tornada a Espanya serà tot un regal per als platós de Telecinco que podran gaudir d'un Avilés intentant salvar la seva imatge de les seves pròpies mentides.


Comentaris

envia el comentari