Primer pla d'Ana Rosa Quintana mirant cap amunt

Vídeo: El moment en què Ana Rosa Quintana anuncia que té càncer

Ana Rosa Quintana comença el programa donant una mala notícia als espectadors i anunciant la seva retirada

Ana Rosa Quintana ha sorprès l'audiència aquest mateix matí amb l'anunci de la seva retirada. La presentadora d''El programa de Ana Rosa' ha confessat que li han detectat un càncer de mama que l'obliga a de deixar temporalment la televisió. Amb molta calma i una gran fermesa, la reina dels matins de Telecinco ha explicat que vol centrar-se en la seva recuperació, que afronta amb esperança.

La presentadora, que fa més de quinze anys que és al seu programa, s'ha acomiadat de l'audiència compartint el moment més dolorós de la seva vida i agraint tants anys de fidelitat. «Estic tan agraïda que crec que he de compartir amb tots el més important i dur que m'ha passat a la vida», començava dient, per immediatament informar de la raó que l'obliga a abandonar temporalment la televisió.

Ana Rosa Quintana confessa que li han detectat un càncer

L'anunci, Ana Rosa l'ha fet tan sols començar el programa. Ana Rosa Quintana sol començar l'espai amb un prefaci sobre les últimes notícies d'actualitat, però en aquesta ocasió ha estat diferent. «Avui per primera vegada parlaré de mi», ha explicat tot sorprenent tota l'audiència, ja que té el costum de parlar sobre la seva vida privada.


Fent referència a les vegades que ha hagut d'abandonar el programa, la veterana ha anunciat que s'ha d'acomiadar per una temporada, ja que li han detectat un carcinoma en una mama. Tot i que li ha resultat dur reconèixer el motiu de la seva retirada, Ana Rosa s'ha mostrat en tot moment tranquil·la i serena. Segons les seves pròpies paraules, «està localitzat i no hi ha metàstasi», però «requereix un tractament intens», motiu pel qual ha d'abandonar els platós i centrar-se en la recuperació.

Ana Rosa es manté optimista en la seva lluita contra el càncer

Ana Rosa s'ha mostrat molt positiva davant l'audiència de cara al llarg camí que li espera pels pròxims mesos. És conscient que no li serà fàcil, però es manté ferma i amb esperança. «Estic tranquil·la, confio en els meus metges, afortunadament la investigació i la medicina han avançat moltíssim en el càncer de mama», ha expressat. A més, també ha aprofitat per conscienciar les espectadores de la importància de «no deixar passar una revisió».

Ana Rosa s'ha acomiadat de l'audiència
Ana Rosa s'ha acomiadat de l'audiència | GTRES

Ara, Ana Rosa vol centrar-se en si mateixa i en la seva família, tot i que continuarà treballant darrere de les càmeres per a la productora. El seu desig és mantenir «una vida el més normal possible», tot i que ja no la veiem asseguda al plató de la televisió. «Sé que em curaré i que m'espera un camí complicat que ja coneixen moltes dones valentes», opinava. «És un sotrac», ha assenyalat, encara que ha assegurat que «ens veiem aviat, fins després».

Una batalla que Ana Rosa Quintana coneix molt bé

No és la primera vegada que Ana Rosa ha de lidiar amb el càncer. El 2018 va deixar a tothom sorprès quan va confessar que havia patit un càncer de mama. Ningú no coneixia la situació que vivia, i va continuar treballant amb normalitat. «Fa vuit anys, vaig tenir un tumor de grau u, el juliol del 2010 me'l van diagnosticar. Començava les meves vacances i em van operar el 2 d'agost, però no vaig necessitar quimioteràpia».

https://twitter.com/telecincoes/status/1455451939190329346

En aquella ocasió, la malaltia no li va impedir exercir la feina i els espectadors no van sospitar res. «Venia cada dia, feia el programa i després me n'anava a la radioteràpia, no vaig demanar ni un dia de baixa», va explicar. Tot i això, en aquesta ocasió és molt diferent, ja que Ana Rosa haurà de sotmetre's a un tractament més fort que li impedirà anar al plató.

Després del seu anunci, ràpidament les xarxes socials s'han bolcat amb Ana Rosa per mostrar-li el seu suport. Isabel Díaz Ayuso ha estat de les primeres a reaccionar manant-li una abraçada i molt ànim. Altres companys de Telecinco i de professió, com Carlos Herrera, li han fet saber que volen veure-la aviat de tornada.