Primer pla de Rocío Flores

No pot ser real: què passa ara mateix entre Rocío Flores i Marta Riesco

Rocío Flores podria tenir problemes amb Olga Moreno per culpa de Marta Riesco

Rocío Flores està en boca de tothom després que el seu pare, Antonio David Flores, hagi confirmat Olga Moreno i ell s'han separat. Tothom pensava que la jove tindria una actitud prudent pel bé de la família, però no ha estat així. Quan va reaparèixer a 'El programa de Ana Rosa', espai en què col·labora, va fer unes declaracions que han generat molta polèmica.

La jove és amiga íntima de Marta Riesco, la reportera que suposadament s'hauria entremès en la relació d'Olga i Antonio David. Tenint en compte la relació que la tertuliana té amb la seva madrastra, el més normal és que s'hagués allunyat de Marta. No obstant això, Riesco ha assegurat que entre elles no hi ha cap problema. «Està tot perfecte», ha dit.

Marta Riesco i Antonio David
Marta Riesco ha trencat el silenci | La Noticia Digital

Antonio David Flores ha situat la seva filla, Rocío, al punt de mira, i els periodistes de Telecinco estan difonent rumors de tota mena. Insinuen que la jove ha traït Olga, ja que pensen que és impossible que no sabés res sobre la presumpta història del seu pare amb la seva amiga.

Marta Riesco també s'ha pronunciat al respecte, i el que ha dit està sense força comentat perquè ningú esperava que estigués tan còmoda. Un equip de paparazzis l'ha enxampat i no ha dubtat a preguntar-li com està. I ella ha respost que  està «molt bé i molt feliç», cosa que no coincideix amb el que vol donar a entendre Antonio David.

L'exmarit de Rociíto va parlar amb la premsa per a demanar respecte per la família, però també per la suposada amant. Va negar que hi hagués res entre ells i va exigir que apartessin la jove de l'escàndol perquè no s'ho estava passant bé. Tot i això, els últims passos de Marta apunten que no té cap problema amb ser la nova estrella de la premsa del cor.

Marta Riesco compta amb el suport de Rocío Flores

María Patiño, presentadora de 'Socialité', va insinuar que Ana Rosa Quintana podria estar enfadada amb la seva reportera, ja que havia protagonitzat un escàndol sense precedents. Tot i això, la presentadora va donar la cara per Marta i va pregar als seus espectadors que continuessin valorant la seva professionalitat. Riesco fa més de deu anys que es dedica a la crònica social, i la seva cap no vol tirar per terra tota la seva trajectòria.

Rocío Flores està d'acord amb Ana Rosa, per això no ha carregat contra la suposada amant del seu pare. Recordem que la influencer és molt amiga de Marta, així que ha prioritzat la relació que les uneix i no pretén revelar cap secret.

Els col·laboradors de Telecinco creuen que Rocío s'acabarà enfrontant a Marta, però que de moment intentarà mantenir la calma. El millor per a tothom és ser prudents i mostrar-se units davant de l'adversitat. Tot i això, és un secret de domini públic que Olga Moreno està desesperada i que amb prou feines té tracte amb Antonio David Flores.

Patiño assegura que és mentida que Antonio David i Olga visquin junts. L'empresària ha marcat els límits i vol començar una nova vida on la seva fillastra, Rocío, potser no hi té cabuda. No seria estrany que estigués molesta després de comprovar que Rocío segueix sent amiga de la persona que suposadament ha provocat que l'exguàrdia civil i ella s'hagin separat.

Marta Riesco explota: «insuportable»

La reportera no vol ser un personatge públic, tot que ja ha emès tres comunicats. És curiós que es vulgui mantenir al marge de l'escàndol, però que tingui tanta interacció amb la premsa. En un dels escrits que va fer, va ser excessivament dura. De fet, el va esborrar de les xarxes socials al cap de poc temps de compartir-lo.

Foto de la presentadora
Marta Riesco ha emès tres comunicats per a la premsa | cedida

Marta pensa que és víctima dels seus companys de professió i exigeix recuperar l'anonimat per a poder seguir treballant tranquil·la. «Fa quatre dies que estic sent sotmesa a un assetjament insuportable per part d'alguns mitjans. Se m'està ridiculitzant, vexant i increpant pel meu físic del passat», va declarar quan feia poc que havia esclatat la polèmica.

No obstant això, les últimes paraules que ha pronunciat no tenen res a veure amb l'estat d'ànim que ha volgut transmetre amb els comunicats que ha fet. Marta assegura que es troba «bé i feliç», així que sembla que s'ha acostumat a ser la protagonista de la notícia.